![]() |
![]() СООБЩЕСТВО КАДРОВИКОВ И СПЕЦИАЛИСТОВ ПО УПРАВЛЕНИЮ ПЕРСОНАЛОМ
|
|
|
|
Воинский учет на предприятии Ведение воинского учета. Учебные сборы. Срочная военная служба. Мобилизация. Демобилизация |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#371 |
Активный участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 29
Поблагодарили 54 раз(а) в 43 сообщениях
|
![]()
Добридень!
Як одне з варіантов рішень по Вашій ситуації - зробила би повідомлення обом (і на адресу працівника, якого це стосується, і на адресу ЦТК та СП), де поінформувала, про невідповідність документів, що є в наявності на підприємстві, фактичним даним працівника. "Статус" працівника про його відношення до військового обліку змінювати Ви права не маєте, бо в Вас нема відповідних підстав - документів. Тому залишається або окреме повідомлення у вигляді інформаційного листа, або, якщо надаєте список, то в ньому зробити уточнюючий припис відповідно цього працівника, а також самого працівника про це інформувати і, бажано, під особистий підпис. |
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо Солнце11 за это полезное сообщение: | Fenix (28.02.2023) |
![]() |
#372 |
Заслуженный участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 184
Поблагодарили 40 раз(а) в 29 сообщениях
|
![]()
Добрый день , у меня полный ступор и не знаю что делать.Ситуация сотрцдника забрали по повестке по мобилизации 7.03.2023 согласно повестки я сделана приказ об освобождении его от работы на период прохлждения службы. 11.03.2023 его возвращают домой по состоянию здоровья документов никаких нет все забрал сопапровождающий. Что мне делать ? Давать приказ об восстановлении его на работе какое обоснование, или просто похорониить первый приказ и поствить ему 8 часов за все дни с 07.03-10.03. Заранее благодарю.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Эксперт HR-Лиги. Модератор
![]() Регистрация: 26.10.2008
Вы сказали Спасибо: 771
Поблагодарили 1,701 раз(а) в 1,180 сообщениях
|
![]()
Добрый день! Да, ладно, было бы из-за чего переживать
![]() У нас прошлом году забрали по повестке сотрудника в возрасте 50+. И "вернули" через 2,5 месяца из военной части, т.к. у него почти сразу начались проблемы со здоровьем, и он практически всё это время пробыл в лазаретах. Но при этом ничего ему на руки не выдали - от слова совсем. А в военкомате попросту перечеркнули запись о мобилизации, написали "внесено помилково" - и привет. В общем, издаете приказ "вважати нейдійсним наказ..... (про призыв по мобизлиации), сотруднику учитывать эти дни как отсутствие по уважительной причине. Или сделайте так, как Вы написали ![]()
Этот пользователь сказал Спасибо eloissa за это полезное сообщение: | Irisha50 (13.03.2023) |
![]() |
#374 |
Активный участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 29
Поблагодарили 54 раз(а) в 43 сообщениях
|
![]()
Мої вітання! Прошу допомогти з порадою.
Керівник хоче прийняти на роботу молодого чоловіка, але в нього відсутній документ щодо військового обліку. Сам чоловік пояснює: військового квитка нема, бо не служив; приписне посвідчення чи довідку з "військомату" про статус "непридатний до в/служби за станом здоров'я" надати не може, бо "воєнком" його відправив до дому без підтверджуючих документів зі словами "зараз війна... отримаєшь свій "білий білєт" після війни". Відверто кажучи, наш керівник не має бажання вступати в діалог з цім "воєнкомом". Але й приймати на роботу без документів про військовий облік - це ризик штрафних санкцій. Може в когось є якісь ідеї на рахунок "безпечнішого" варіанту для підприємства оформлення прийняття на роботу. Вельмо дякую за віріанти відповідей. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 19
Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении
|
![]()
У мене подруга працює у ТЦК та СП як раз у відділі комплектування який і займається прийняттям цих списків.
То вона мені порекомендувала, робити в Excel, і всі столбці можна роздрукувати на 1 листі. Воно буде дуже маленьке, але підходить для звіту. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
![]() Регистрация: 03.11.2011
Вы сказали Спасибо: 1,920
Поблагодарили 3,032 раз(а) в 1,673 сообщениях
|
![]() Цитата:
Безпечніше було б прийняти працівника за сумісництвом, але тоді у нього має бути основне місце роботи на іншому підприємстві. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
|
![]()
Я перепрошую, але це порушення з його боку
![]() ![]() Цитата:
![]() Ні, на сьогодняшній день прийняття на роботу без військового обліку є однозначним порушенням. Отже, я би не рекомендувала цього кандидата до прийняття на роботу
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо eloissa за это полезное сообщение: | Солнце11 (15.03.2023) |
![]() |
#378 |
Участник HR-Лиги
|
![]()
Всім привіт
У кого як оформлений куток військового обліку? До цього не було і я ніде не зтикалася з таким. Може просто скинете фото як у вас оформлено. Всі закони, положення, постанови, витяг скачала, роздрукувала і поки склала у папку. Зараз знайшли невеличкий стенд і треба оформити. А я уявлення не маю як. Дуже дякую за допомогу. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
У нас просто інформаційна дошка розміщена на видному місці, недалеко від відділу кадрів. На неї повісили правила військового обліку. Давно вже... в цьому році я їх замінила на нові. Також там ще висять інформаційні листки про штрафи за порушення законодавства про військовий обов'язок. Вже роки три)
Правд много, а истина одна) Мы найдем ее, уважаемые коллеги! Последний раз редактировалось eloissa; 21.03.2023 в 10:56. |
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо eloissa за это полезное сообщение: | hrumka (21.03.2023) |
![]() |
#380 |
Участник HR-Лиги
|
![]()
А що у Вас висить на інформаційній дошці?
Які саме документи? |
![]() |
![]() |