![]() |
СООБЩЕСТВО КАДРОВИКОВ И СПЕЦИАЛИСТОВ ПО УПРАВЛЕНИЮ ПЕРСОНАЛОМ
|
|
|
|
|
||||||||
| В помощь студентам Задачи, тесты, вопросы по трудовому законодательству, кадровому делопроизводству и управлению персоналом |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#11 |
|
Эксперт HR-Лиги. Модератор
![]() Регистрация: 05.03.2009
Вы сказали Спасибо: 14,953
Поблагодарили 20,444 раз(а) в 10,175 сообщениях
|
...поэтому и перенесла эту задачу в соответствующий подраздел!
|
|
|
#12 | |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 29.03.2009
Вы сказали Спасибо: 5,182
Поблагодарили 6,551 раз(а) в 2,815 сообщениях
|
Цитата:
В такому випадку, як Ви радите це оформити? Озвучте свою думку, і ми зрозуміємо, де правильно. Крім того, що це не є сумісництвом, я не почула Вашого варіанту, як це правильно оформити. Ви взагалі назвали це переведенням, хоча перевести можна тільки на іншу посаду! На 0,5 ставки перевести не можна, і взагалі, 0.5 ставки - це заробітна плата за роботу на умовах неповного робочого часу, що становить половину нормальної тривалості робочого часу. Так що в будь-якому випадку йдеться про встановлення неповного робочого часу на основній посаді та про укладення трудового договору про виконання іншої роботи. Тому що виконання роботи за посадою, що міститься у штатному розкладі, можливе лише на умовах трудового договору.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Новый участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
Извините за отсутствие.
Я потому и обратилась к вам за разъясненими, т.к. одни говорят что такая работа явл. совместительством, другие - что нет. Как я уже ранее указывала в Положении про условия работы по совмнстительству работников гос.предприятий, учреждений и организаций (№43 от 28.06.93 утв. Минпраці, Мінюстом, Мінфіном) имеется список работ, которые не явл. совместителством. Там всего 12 пунктов и вот п.11 гласит " інша робота, яка виконується в тому разі, коли на основній роботі працівник працює неповний робочий день і відповідно до цього отримує неповний оклад (ставку), якщо оплата його праці по основній та іншій роботі не перевищує повного окладу (ставки) за основним місцем роботи". Я просто уже запуталась или чего-то не допонимаю . Так что Вы скажете по этому поводу?
|
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 29.03.2009
Вы сказали Спасибо: 5,182
Поблагодарили 6,551 раз(а) в 2,815 сообщениях
|
Цитата:
Я вже написала, що про це думаю. Якщо тепер Ваше питання зводиться лише до того, чи є це сумісництвом, то відповідь Ви вже самі написали. (для чогось аж 2 рази! ) Відповідно до положення - не є сумісництвом. Але ж починали Ви з великого переліку запитань. То що Вас непокоїть в моїй відповіді: слово "сумісництво"? Можете замінити його на "інша робота на умовах трудового договору"! Хоча мені важко уявити, як це має виглядати. Може колеги, що зустрічали таке на практиці, підкажуть.Я схиляюсь до поради kozur: Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
||||
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Эксперт HR-Лиги. Модератор
![]() Регистрация: 05.03.2009
Вы сказали Спасибо: 14,953
Поблагодарили 20,444 раз(а) в 10,175 сообщениях
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() Вика, не одна Вы этого хотите...: Цитата:
![]()
|
|
| Этот пользователь сказал Спасибо Мотя за это полезное сообщение: | Mardge (02.02.2011) |