![]() |
СООБЩЕСТВО КАДРОВИКОВ И СПЕЦИАЛИСТОВ ПО УПРАВЛЕНИЮ ПЕРСОНАЛОМ
|
|
|
|
|
||||||||
| Мотивация персонала Системы материальной и нематериальной мотивации персонала |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#31 | |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 20.07.2010
Вы сказали Спасибо: 1,083
Поблагодарили 3,440 раз(а) в 1,309 сообщениях
|
Cудя по тексту-
Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сотруднику говорят перед обедом: "Ты-Уволен!"Быстро собирай свои вещи и уматывай!" * чтобы грустным лицом не демотивировать остающийся персонал!!! |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 24.02.2006
Вы сказали Спасибо: 278
Поблагодарили 918 раз(а) в 311 сообщениях
|
Цитата:
Просто та мізерна кількість агресивних клієнтів просто не може потягатися з більшістю хороших клієнтів, що часто не просто дякують в розмові, а подекуди передзвонюють керівникам, щоб подякувати і розказати, які вони хороші. І це в Києві. Коли ми запускали подібний сервіс в Одесі, то там люди не звиклі до нормального сервісу просто засипали компліментами тих же операторів. Тут, мабуть ще значну роль відіграє відношення до роботи. Ми коли проводили анкетування на задоволенність роботою, то близько 87% зазначили, що в роботі їм подобається її соціальна значимість, а для 93 % можливість працювати з людьми.2 шановного провокатора Шутюр баад: щось не пригадую статті в КЗпП про сумне обличчя як причина для звільнення
|
|
| Эти 3 пользователя(ей) сказали «Спасибо» yara за это полезное сообщение: |
|
|
#33 | |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 30.05.2006
Вы сказали Спасибо: 720
Поблагодарили 671 раз(а) в 253 сообщениях
|
Цитата:
Всякое бывает, конечно, но процент хороших клиентов (и людей вообще) удивительным образом резко возрастает при таком же отношении к ним. ![]() Равно как и наоборот.
|
|
|
|
#34 |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 03.06.2006
Вы сказали Спасибо: 90
Поблагодарили 658 раз(а) в 241 сообщениях
|
Сьогодні мені з посмішкою відповіли в центрі технічної підтримки "Воля", що з моїм будинком справді відсутній зв'язок і інтернет не працює, але ніхто нічого не робитиме, бо треба щоб подзвонили не менше трьох клієнтів з будинку, тоді вони займуться ремонтом. Моє звернення щодо того, що я не отримую послуги, за яку заплатив, не вважається інформацією про те, що послуга не надається.
І все це з посмішкою в голосі. Навчені... Тож думаю, що, мабуть, я неправий, бо вони ж з посмішкою мене послали, тобто я маю бути вдячним... |
|
|
|
| Этот пользователь сказал Спасибо bantser за это полезное сообщение: | anatol_ua (13.08.2010) |
|
|
#35 |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 23.01.2008
Вы сказали Спасибо: 4,539
Поблагодарили 4,077 раз(а) в 1,683 сообщениях
|
Владимир, "Воля" - это как Ватикан - государство в государстве...
никаких общепринятых правил, никакой заботы о клиенте, никаких работ с возражениями и улучшения качества услуг, но блин существуют же каким-то образом!!! слава Богу, что не размножаются....
|
|
|
#36 |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 19.12.2005
Вы сказали Спасибо: 7,109
Поблагодарили 6,437 раз(а) в 3,230 сообщениях
|
Приклад, коли хороші наміри (і манери) і непоганий персонал безоглядно служать основній меті володарів бізнесу -
ПРИБУТОК будь-якою ціною !!! Але ж це, як на мене, - ненадовго, і скоро вдарить по них же (всяка палка - о двох кінцях !!!) Користувачів Інтернет-Волі дедалі меншає... Відклики на роботу провайдера - "Волі" - все ... гірші... і їх все більше...
|
| Этот пользователь сказал Спасибо anatol_ua за это полезное сообщение: | Anna_Tyutyunnik (13.08.2010) |
|
|
#37 |
|
Участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 30
Поблагодарили 95 раз(а) в 32 сообщениях
|
На Форуме как-то обсуждалось поведение PR-менеджера Воли. Вдохновленная тем постом я написала целый раздел диссертации по управлению репутационным капиталом.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 24.02.2006
Вы сказали Спасибо: 278
Поблагодарили 918 раз(а) в 311 сообщениях
|
У "Волі " call-центр на аутсорсингу. Тобто оператор, який Вам відповідав має працювати за стандартами його компанії-роботодавця (зокрема, клієнтоорієнтованість). А от що він говорить - це вже диктує "Воля" (зокрема про звернення трьох клієнтів) і це вже їх різновид "клієнтооорієнтованості".
Хоча, якщо чесно, шкода тих операторів, адже весь потік негативу від роботи компанії виливається на них
|
| Этот пользователь сказал Спасибо yara за это полезное сообщение: | anatol_ua (13.08.2010) |
|
|
#39 | |
|
Эксперт HR-Лиги
![]() Регистрация: 03.06.2006
Вы сказали Спасибо: 90
Поблагодарили 658 раз(а) в 241 сообщениях
|
Цитата:
Зате з посмішкою... ![]() Це їхня робота - їхній вибір... А ось те, що посмішка не є обов'язковим елементом спілкування з клієнтом, а головне - повага і розуміння, ця ситуація з Волею є додатковим аргументом. Посміхатися тоді, коли клієнтові хреново - властивість бидла, а не сервісу... Последний раз редактировалось Anna_Tyutyunnik; 13.08.2010 в 14:32. Причина: объединение постов |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Ветеран HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 444
Поблагодарили 949 раз(а) в 467 сообщениях
|