Цитата:
Сообщение от Енн
Він пішов до голови, голова сказав розбирайся з своїми працівниками це твої працівники
|
І правильно сказав! У мене давно колись була схожа ситуація, коли моя співробітниця пішла до директора вирішувати якесь питання поза моєю спиною. Реакція директора була така: якщо вона ще раз прийде до мене, значить ти не здатний керувати відділом, а такі працівники мені не потрібні. Не хоче вона підкорятися безпосередньому керівнику - звільняй, бо інакше я звільню тебе! Жорстко, але справедливо...
Цитата:
Сообщение от Енн
...ця типу працівник навіть не зайде до директора, щоб щось попитати, бо їй завідувач заборонила. Чекаємо 18 числа. якщо до цього числа не буде позовна заява в суд до терцентру, а тоді директор піде в наступ.
|
А що має статися саме 18 числа? І навіщо вам чекати до 18 числа? У вас купа порушень - звільнений працівник продовжує ходити на роботу, завідувач не виконує наказу директора, допускає в службові приміщення сторонню особу і надає їй доступ до персональних даних, а
директор не вживає ніяких заходів, щоб припинити ці порушення (!!) і чекає 18 числа, щоб пійти у наступ?! В який наступ?? А якщо ніякої позовної заяви не буде, і колишній працівник так і буде продовжувати ходити на роботу, то що тоді директор буде робити? Призначати нову дату для "наступу"?!
Потрібно провести службове розслідування по факту невиконання наказу директора, притягнути завідувача до дисциплінарної відповідальності і попередити, що ще одне стягнення - і вона буде звільнена по ст.40 п.3, а у випадку, коли колишня працівниця, а нині стороння особа прийде на роботу - викликати міліцію і видворити її (зафіксований виклик міліції вам знадобиться у випадку, коли доведеться з нею судитися)
P.S. Передайте директору мої слова - у вас бунт на кораблі, і є два виходи - або він сьогодні припинить цей бунт, або завтра він вже не буде капітаном!
Це - свого роду екзамен на зрілість і вміння керувати колективом, і в адміністрації, я певен, з зацікавленістю спостерігають за розвитком подій