Показать сообщение отдельно
Старый 14.08.2015, 12:12   #129
Andry
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 4,228
Поблагодарили 9,602 раз(а) в 5,558 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Енн Посмотреть сообщение
Він пішов до голови, голова сказав розбирайся з своїми працівниками це твої працівники
І правильно сказав! У мене давно колись була схожа ситуація, коли моя співробітниця пішла до директора вирішувати якесь питання поза моєю спиною. Реакція директора була така: якщо вона ще раз прийде до мене, значить ти не здатний керувати відділом, а такі працівники мені не потрібні. Не хоче вона підкорятися безпосередньому керівнику - звільняй, бо інакше я звільню тебе! Жорстко, але справедливо...
Цитата:
Сообщение от Енн Посмотреть сообщение
...ця типу працівник навіть не зайде до директора, щоб щось попитати, бо їй завідувач заборонила. Чекаємо 18 числа. якщо до цього числа не буде позовна заява в суд до терцентру, а тоді директор піде в наступ.
А що має статися саме 18 числа? І навіщо вам чекати до 18 числа? У вас купа порушень - звільнений працівник продовжує ходити на роботу, завідувач не виконує наказу директора, допускає в службові приміщення сторонню особу і надає їй доступ до персональних даних, а директор не вживає ніяких заходів, щоб припинити ці порушення (!!) і чекає 18 числа, щоб пійти у наступ?! В який наступ?? А якщо ніякої позовної заяви не буде, і колишній працівник так і буде продовжувати ходити на роботу, то що тоді директор буде робити? Призначати нову дату для "наступу"?!
Потрібно провести службове розслідування по факту невиконання наказу директора, притягнути завідувача до дисциплінарної відповідальності і попередити, що ще одне стягнення - і вона буде звільнена по ст.40 п.3, а у випадку, коли колишня працівниця, а нині стороння особа прийде на роботу - викликати міліцію і видворити її (зафіксований виклик міліції вам знадобиться у випадку, коли доведеться з нею судитися)

P.S. Передайте директору мої слова - у вас бунт на кораблі, і є два виходи - або він сьогодні припинить цей бунт, або завтра він вже не буде капітаном!
Це - свого роду екзамен на зрілість і вміння керувати колективом, і в адміністрації, я певен, з зацікавленістю спостерігають за розвитком подій
Andry вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали «Спасибо» Andry за это полезное сообщение:
Inka (14.08.2015), Енн (14.08.2015)