Показать сообщение отдельно
Старый 06.12.2013, 12:44   #88
Liverpool
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 28
Поблагодарили 21 раз(а) в 16 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Мотя Посмотреть сообщение
Ливерпуль..я только сейчас сообразила..чего Вы пугаете Лорату? Разве ее назначают инженером по ОТ? Во наговорили....
Ну, ваші роздуми і аргументи, звичайно мають логіку, але скоріше тільки при ЧП і коли прийдеться рятувати своє м'ягке місце.
А я, так розумію, якщо, в даному випадку, керуватись вашою логікою, то лораті потрібно з посмішкою підписати наказ і ... 1. забити на все болт! Навіть можна не проводити інструктажі, бо вона не ІОП і не створена служба ОП. Так виходить? 2 варіант: написать в службовій ваші аргументи, з метою, щоб її взагалі не призначали відп. особою з ОП. 3 варіант: взяти на роботу, ще двох працівників, і тоді відповідно до ст. 15 ЗУ про ОП, підприємство повинне ввести штатну одиницю - інженер з ОП (50 і більше осіб).

Разве Лората работает начальником какого-подразделения, которое связано с организацией безопасного ведения работ?
[/quote]
я думаю так:
Ваші аргументи можуть розбитися, якщо ви звернете увагу на п. 5. Переліку посад посадових осіб, які проходять навчання і перевірку знань з питань ОП (додаток 3 до 5.1. Тип. полож. про порядок проведення навчання і перевірки знань з пит. ОП 26.01.2005 №15):
5. Керівники, спеціалісти служб ОП, члени комісій з перевірки знань з питань ОП, особи відповідальні за техн. стан і безпечну експлуат. об'єктів підв. небезпеки....
А для водіїв навчання та перевірка знань є обов'язковою, і таке навчання і перевірка знань проводиться на підприємстві!
А згідно п.3.3. Організацію ннавчання та перевірки знань з питань охорони
праці працівників, у тому числі під час професійної підготовки,
перепідготовки та підвищення кваліфікації на підприємстві
здійснюють працівники служби кадрів або інші спеціалісти, яким
роботодавцем доручена організація цієї роботи.

А п. 3.11. говорить, що: Усі члени комісії у порядку, установленому Типовим
положенням, повинні пройти навчання та перевірку знань з питань
охорони праці.
Десь так я думаю...
Liverpool вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо Liverpool за это полезное сообщение:
Lorata (06.12.2013)