Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Профессиональная классификация (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Как назвать тренера по обучению? (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=6855)

Рина 02.06.2009 15:06

Как назвать тренера по обучению?

Здравствуйте, уважаемые форумчане! :-)

Помогите подобрать должность! Мне необходимо оформить тренера (специалиста) по обучению. Посмотрела в классификаторе, но там нет должности тренер. Может можно как-то по другому, но я не знаю как!!! Кто сталкивался с данной проблемой, прошу отозваться!
Заранее спасибо!!! :-)

Рина 02.06.2009 15:19

Уважаемые, коллеги! Я решила свою проблему! Перевела "специалист" на украинский, получилось "Фахівец". В классификаторе есть такая должность. Мне это подходит.

Еще раз спасибо! :-)

hr_galina 02.06.2009 15:22

В нас такої посади нажаль нема...
а Педагог професійного навчання 3340 не підійде?

Татьяна К. 02.06.2009 15:34

Цитата:

Сообщение от Рина (Сообщение 63964)
Уважаемые, коллеги! Я решила свою проблему! Перевела "специалист" на украинский, получилось "Фахівец". В классификаторе есть такая должность. Мне это подходит.

Еще раз спасибо! :-)

Справа в тому, що в українській мові є як спеціаліст, так і фахівець. Є вони обидві і в класифікаторі. Спеціалісти відносяться до категорії "професіонали" , тоді як фахівець до категорії "фахівці". Я ж Вам ще можу запропонувати як варіант інженер з підготовки кадрів (2412.2).

Рина 02.06.2009 15:45

спасибо за помощь и предложенные варианты. Но педагог нам на предприятии не подходит и инженер тоже. т.к. наша компания занимается проведением тренингов, маркетингом, поэтому читаю я и понимаю, что "Фахівец з навчання" лучше всего.

Но все-равно еще раз спасибо!!! :-)

hr_galina 02.06.2009 15:55

Нема за що!
Успіхів!!! :)

Кадристка 02.06.2009 17:32

Цитата:

Сообщение от Рина (Сообщение 63970)
спасибо за помощь и предложенные варианты. Но педагог нам на предприятии не подходит и инженер тоже. т.к. наша компания занимается проведением тренингов, маркетингом, поэтому читаю я и понимаю, что "Фахівец з навчання" лучше всего.

Но все-равно еще раз спасибо!!! :-)

"Фахівець з навчання" - нету в классификаторе. Называйте уж тогда "Фахівець відділу навчання персоналу"

Anuta 03.06.2009 09:45

нашего тренера я назвала "Начальник відділу навчання ......". Если у вас не один тренер, как у нас, то фахівець відділу навчання - подходит, на мой взгляд, как нельзя лучше.

tukalo 07.06.2009 22:57

В мене у трудовій спочатку був запис спеціаліст з навчання та розвитку персоналу, а згодом перевели на посаду фахівець з навчання та розвитку персоналу. Не знаю чи це відповідає класифікатору, але люди котрі робили запис в мою трудову напевне це питання добре вивчили. Шкода правда шо був і третій запис звільнений ............

Татьяна К. 09.06.2009 11:54

Дуже рекомендую колегам, яких цікавить дана тема, ознайомитися зі статею О. Клименка "Професійна класифікація працівників служб для роботи з персоналом", яка опублікованя в журналі "Довідник кадровика" №6 (за червень місяць).

Часовой пояс GMT +3, время: 05:17.