![]() |
Цитата:
И поддерживаю вопрос EllE HRD. |
Доброго дня. На жаль деталей усіх не знаю, оскільки знайома тільки з працівником фірми. Ситуація була така, що людина захворіла звернулась до лікаря. Не володію інформацією чи лікар працює у них безпосередньо в офісі (як мед-кабінет) чи приходить по виклику :(. Оглянули працівника теж в офісі фірми і відправили додому лікуватись виписавши рецепт на ліки.
Щодо лікарняних - не думаю що їх виписували - там працівники приватними підприємцями оформлені, відповідно і не потрібно лікарняних як таких... ПС. Як побачу знайому випитаю деталі і обов'язково викладу у формі Щодо страхової компанії... Факт вакцинації залежить від того що саме ви страхуєте. Якщо від нещасних випадків, чи страхові випадки із стоматології - звичайно вакцинації не потрібно. Якщо від усіляких простудних захворювань, грипу (у нас саме такі і переважають) - тут без вакцинації не обійтись :( |
Tety, на счет прививок вы меня удивили. Мы четвертый год пользуемся ДМС, так вот, никаких обследований или прививок перед тем, как страховаться, сотрудникам делать не надо.
Наоборот, прививка от гриппа входит у нас в страховку, но добровольно, т.е. не хочешь, не делай, а лечить от ОРВИ / гриппа тебя будут все равно. Условия страхования конечно, надо внимательно читать, но уж обычные ОРВИ при ДМС обязаны мне кажется все покрывать. Мне кажется, вам как раз необычная страховая компания попалась, попробуйте с другими пообщаться. |
Дякую Elenna за ваш відгук і що ділитись своїм досвідом :) :bow:
|
Цитата:
|
Випитала що змогла:
Дійсно лікар-терапевт перебуває в офісі. Якщо є потреба їде до працівників додому. Виписує курс лікування. Улагоджує питання відсутності працівника перед роботодавцем (як саме працівниця не в курсі, - з чого я особисто роблю висновок, що як таких бланків листків непрацездатності не виписувалось, бо для їх отримання необхідно паспорт). На моє питання "А якщо щось сейрозніше ніж простуда, що ви робите?" отримала відповідь "А я на ніщо серйозніше не хворіла. У нас 99% якщо хворіють то простуда і т.д. Нажаль більше нічого не знаю". :koo-koo: "От такі то пироги" |
Цитата:
|
Достатньо цікаве дослідження.
Вирішив добавити в даній темі не менш цікаве http://hrliga.com/index.php?module=news&op=view&id=6814 |
Дослідження дійсно досить цікаве.
|
Yuliya,
Спасибо за правку, просто давно не посещал форум. |
Часовой пояс GMT +3, время: 00:02. |