![]() |
Витяг з наказу - це автентичне відтворення частини тексту наказу, що стосується певного питання.
Отже, змінювати текст не можна. Задане питання з розділу „Видавання архівних копій та витягів з документів”. Читайте Правила роботи архівних підрозділів органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Зразок є в додатках http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/law...36119036921340 Витяг слід зробити на Вашому сучасному бланку. Нижче руквізитів зазначити: Архівний витяг Підпис – чинного керівника, + печатка. Ніяких пояснень щодо правонаступництва чи зміни назви робити не варто. |
Просто на новом бланке делаете выписку из старого приказа, чё выдумывать ?
|
anatol_ua и Виктор Семенович.
С Вами сложно спорить на профтемы, но На каком основании директор предприятия "А" заверяет извлечение из приказа директора предприятия "Б" ? Будучи бывшим чиновником, могу предположить, что такого плана документ "Витяг слід зробити на Вашому сучасному бланку. Нижче руквізитів зазначити: Архівний витягПідпис – чинного керівника, + печатка. Ніяких пояснень щодо правонаступництва чи зміни назви робити не варто." не устроит обычного бюрократа, особенно, если документ касается выплат. На какие НД можно ссылаться? Правила роботи архівних підрозділів малоприменимы, по-моему. |
На каком бланке делать выписку из приказа?
Подскажите, пожалуйста, на каком бланке делать выписку из приказа?:dont know:...в организации утверждены несколько видов бланков:
- внутренние для приказов (содержат логотип и название организации), - внешние для исходящей корреспонденции (содержат помимо вышеуказанного еще и банковские реквизиты) |
А куда выписка ?
Такой бланк и используйте, хотя я делаю на бланке попроще: вверху только наименование компании (у меня оно, правда, с логотипом и адресами)... |
дата выписки из приказа такая же или датировать числом, когда делается выписка?
|
А сами Вы как рассуждаете?;)
|
Часовой пояс GMT +3, время: 23:13. |