Показать сообщение отдельно
Старый 11.05.2010, 15:58   #93
korelija
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 167
Поблагодарили 101 раз(а) в 46 сообщениях

Дуже цікава дискусія, дозволю собі втрутитись. Підтримую позицію "проукраїнську" - як на мене ми одна із найнезалежніших націй взагалі на світі. І в цьому мені здається найвище щастя. Лише ми можемо собі дозволити порушувати усі правила та закони, чинити найбезглуздіші вчинки і при цьому викручуватись із них найнеймовірнішими методами. Від цього нам важко розбагатіти матеріально,адже відсутність порядку не сприяє економічному розвитку, але з іншого боку саме це дає нам можливість обирати та жити за найнеймовірнішими сценаріями. Та й чи були ми колись багатими,щоб порівнювати, та й чи так то грунтовно мати одяг від Гучі???? Як на мене ми живемо цікавим життям і якщо хтось хоче його стабілізувати - завжди,нехай не з першого разу, але зможе вирватись за кордон. На вихідних збираємось на сплав карпатськими бурхливими річками - впевнена за кордоном потрібно було б як мінімум пройти тисячу інструктажів попередньо і отримати масу дозволів. З одного боку це безумовно сприяє безпеці,але з іншого боку - я знаю на що йду і тому сама готова відповідати за наслідки. Я люблю Україну за її безпосередність,простоту та виклик - як на мене це дійсно просто країна для сильних духом людей.
zemcerla (13.05.2010), Мотя (11.05.2010)