Показать сообщение отдельно
Старый 30.04.2010, 13:16   #88
Svitanok
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 18
Поблагодарили 48 раз(а) в 16 сообщениях

Спеціально прочитавши весь форум повернулася до "истоков". Отже, "свалить за бугор" на ПМП я ніколи не хотіла і не хочу (мабуть, покищо не довели :-D).
Але якби мені сказали, що от, ти повинна із тих країн в яких вже побувала, вибрати собі для проживання країну (окрім УКРАЇНИ звісно), то я зупинилася б на таких країнах: Греції (там ніхто нікуди не поспішає), коли до мене приїхала подруга гречанка і вона в нашому метро почула: "швидше заходьте до вагонів", то довго не могла зрозуміти, що означає швидше і для чого це робити, Італії (клімат, кухня та величезна обідня перерва, що складається таке враження нібито це робота робить перерву в обіді) та Франції (мені, чомусь, вона нагадує Україну в деяких аспектах). Ще мені подобається Канада, але її близькість до США мене бентежить.
Проте в Греції мені було б важко жити, адже там після 18.00 всі магазини зачинені тай у вихідні теж (а я шопоман). Французи мені не подобаються своєю пихатістю (вони вважають, що все найкраще лише із Франції, навіть якщо це не так), італійці занадто галасливі, принаймі як на мене.
А от яку країну я б не розглядала точно, то це США. Так, поїхати заробити грошенят на рік чи 2 це ще куди не йшло, а на ПМП - ні. Коли мені розказували анекдоти про їх тупість я не вірила, думала, заздрять, доки не потрапила туди сама. До тупості ще й лінь додала. Середньо статистичний америкос не знає, що таке ООН. Але якщо ви працьовиті, то за 4-5 років зможете купити собі будинок і пару машин, навіть працюючи офіціантом. Такщо життя для "тулуба" у США і справді класне.
Не подобається Німеччина - дуже нудні люди.
Знаєте, от єдине, що мене бентежить, коли я повертаюся додому в Україну, це те, що як тільки ми перетинаємо кордон, то посмішок на обличчях людей стає менше (порівнюючи з кількістю усмішок у населення за кордоном). Чомусь, в цей момент стає сумно - сумно, але лише на мить, адже я ВДОМА.
Так, тут важко, тяжко, скрутно, але ТУТ можуть жити лише Борці і сильні духом люди, бо ті хто послабше тікають, не вистачає у них вже сили боротися. Ніколи не осуджувала людей за те, що вони поїхали шукати кращої долі в інші краї (ми як і інші тварі господні шукаємо де травичка позеленіша, та водичка почистіша). Особливо шкода дивитися на заробітчан, які просто змушені їхати за кордон, а робота там у них точно не мед.
Дратують мене лише ті особи які поїхали на ПМП за кордон, а потім приїздять в Україну і починають "обпльовувати" все і вся, тіпа ми такіє уже "інастранцы", а ви тут голота. От таких я люблю ставити на місце.
У мене дуже багато друзів живуть за кордоном. Хто навчається, хто працює, хто просто проживає. Так от лише 40% із них збирається повернутися, інші ж усіма можливими способами намагаються зачепитися там і залишитися, от останнім я завжди кажу: "це добре, що ти будеш жити в Лондоні, мені завжди буде де зупинитися".:-)
Ну от, висловилася мальок.
Отже, підтримую, ту точку зору, що треба за кордон їздити лише відпочивати і почастіше.
Да, а песимістам, які тут говорили, що все у нас погано, офіційно заявляю, ні, у нас не все погано, просто не так як у інших.

P.S. anatol_ua я теж страшенно хочу додому за кордоном, мені навіть, порадили землю українську з собою возити, щоб менше тягнуло.
anatol_ua (30.04.2010), Anna_Tyutyunnik (30.04.2010), katsol (27.07.2010), kozur (11.05.2010), zemcerla (03.05.2010), Мотя (09.05.2010), Татьяна К. (01.05.2010)