Показать сообщение отдельно
Старый 29.04.2010, 16:56   #40
bantser
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 90
Поблагодарили 658 раз(а) в 241 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Skan Посмотреть сообщение
Тема-то скорее на злобу дня, и не для меня одной создана, поэтому лучше скажите - а вот Вы, лично Вы, за что любите свою работу? как мотивируете себя? как действуете, если не получаете обратную связь?
А, я зрозумів. Ви керувалися інтересами інших, у тих, чиї руки опускаються...
Я люблю свою роботу за те, що роблю те, що мені подобається робити, що дає змогу реалізувати мій потенціал, самоактуалізуватися, як сказав би Маслоу.
Це і мотивує - можу давати сам собі зворотній зв'язок і чесно признаватися собі, що я свою роботу я роблю для себе, і чому я її роблю для себе, що треба зробити, щоб виходило...
Стимулюють вдалі тренінги, лекції, консультації, за які отримую вдячні відгуки, оплески чи й тиху подяку, важко переживаю невдачі, провали, але ота чесність перед собою, яка входить у мій "професійний набір" допомагає сприйняти це як досвід...
Моя робота є моєю професією і хобі одночасно. Тому можу дозволити собі відмовлятися від виконання вказівок вищих за статусом, бо не боюся втратити її...
bantser вне форума   Ответить с цитированием
Эти 6 пользователя(ей) сказали «Спасибо» bantser за это полезное сообщение:
anatol_ua (30.04.2010), Anna_Tyutyunnik (29.04.2010), DARLIN (30.04.2010), dreamcatcher (29.04.2010), EllE HRD (29.04.2010), temka (29.04.2010)