Показать сообщение отдельно
Старый 13.03.2010, 22:05   #23
Svitanok
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 18
Поблагодарили 48 раз(а) в 16 сообщениях

Цитата:
Сообщение от temka Посмотреть сообщение
Svitanok, какое отношение к чувству собственного достоинства и чести имеет запущенная в голову придурку ваза? Позволить себе опуститься до уровня этого недочеловека - это и есть честь и достоинство? Шантаж, насилие - это нецивилизованные методы и, кстати, уголовно наказуемые. Вы меня очень расстроили Вашим советом.
По-перше, ВАЗА має ПРЯМИЙ стосунок до почуття власної гідності і честі, бо якби не вона, то відбулося б згвалтування (вже були такі випадки в тій компанії), але ви б, мабуть, не "позволили себе опуститься до уровня этого недочеловека" і "насилие как нецивилизованный метод" не примінили, ви б просто цивілізованно поговорили із гвалтівником, авось одумається (або у випадку коли на вас рвуть норкову шубу, бо шеф не в настрої).
Колись я теж була такою "розумною", зараз вважаю, що якщо до мене приміняються методи кримінального або адміністративного характеру, то треба боротися, а не підгибати плечі.
По-друге, нічого кримінального я не пропонувала (принаймі, покищо, але якщо знадобиться, то обов"язково зроблю це), шантаж шантажу різниця (кримінальний кодекс знаю досконало, дякую). Люди часто заміняють це слово на "домовитись", і кому довелося бути присутньому на таких домовленостях, той мене зрозуміє чому це більше схоже на шантаж.
Я вам заздрю, temka, якщо ви справді вірите, що в нашій країні можна всього досягти цивілізовано і по закону.