Показать сообщение отдельно
Старый 07.03.2010, 15:21   #29
katyarom
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 6 раз(а) в 3 сообщениях
Восклицание Все ще про детектор!

Мені ось довелось пройти цю процедуру. На роботі наш власник вирішив застосувати щодо своїх підлеглих модну штучку. Ми ж бо, не получаючи з вересня зарплату, ходимо на роботу поки-що одягнуті і на автобусі. На те, що я пережила два місяці перед цим дві важкі операції, в результаті яких я чуть не померла через помилку лікарів (велика втрата крові та важкі наслідки -порушення роботи серця через втрату,переливання крові, два наркози, стреси, реанімацію та купу різних ліків) ніхто не зважив. Маєш доказати що ти чесна. І я погодилась, боятись мені нічого, адже мова іде про мою честь. Що можу сказати про саму процедуру - почувалась так наче мене згвалтували, а я й не мала змоги пручатись. Вкінці просто росплакалась від обіди, не витримала, коли мене в енний раз запитали: "Ти здіснила кражу 10 років тому, ти... влітку..., ти ... взимку, ти... вчора"...Своїй роботі я віддала все - весь вільний час, пожертвувала своїм особистим життям і здоров'ям (якщо б мене в суботу не викликали на нараду, я б доїхала до лікарні і мені б вчасно надали допомогу, а я вернулась на роботу з півдороги, а вже ввечері всеж попала до невеликої лікарні, де не виявилось кваліфікованого медперсоналу).Та за вірність і лояльність отримала наругу. Тепер думаю, що я хотіла доказати? Собі? Я знаю, що чесна. Власнику? А чи можу я надалі тепер працювати там? Одне можу сказати точно - ніколи і нізащо НЕ ПОГОДЖУСЬ ПРОЙТИ ЦЕ ЗНОВУ! Напевно життя собі вкоротила добряче та шмат здоров'я втратила. У мене сильна психіка, не таке й переживала. Але це справжнє приниження! Нікому цього не бажаю. І якщо в моєму житті трапиться така робота, де треба буде пройти цю процедуру, я краще відмовлюсь від цієї роботи. Маючи три дипломи та досвід, впевнена, що знайду роботу, на якій мене поважатимуть.
katyarom вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали «Спасибо» katyarom за это полезное сообщение:
anatol_ua (09.03.2010), Ханифа (07.03.2010)