Показать сообщение отдельно
Старый 22.02.2010, 10:35   #90
Татьяна К.
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 587
Поблагодарили 1,373 раз(а) в 716 сообщениях

1. Для кожного підприємства, яке хоче ефективно працювати і вирішувати поставлені задачі, головною цінністю є працівник, який поєднує в собі високий професіоналізм та особистності якості, які допоможуть йому влитися в колектив з уже сформованими правилами поведінки та спілкування.
2. КЗпП на наших підприємствах виконується настільки, наскільки це є можливим в умовах сьогодення.
3. До своєї честі скажу, що за всі роки роботи з персоналом (а їх немало) не була учасником жодного судового процесу!
4. Не можу собі дозволити навіть в думках назвати будь-яку людину "скотом", оскільки людей поважаю і намагаюся розуміти. Такий підхід до працівників присутній і у моїх роботодавців.
5. Для того, щоб звільнити людину за п.2 ст.40 КЗпП, потрібно зібрати енну кількість документів, які повинні бути підставою для звільнення. І тут дійсно все вирішить суд.
І останнє. Коли писала повідомлення про прецедент, аж ніяк не сподівалася, що це викличе таку... скажімо, бурну реакцію і полеміку.
Зрештою, вирішувати і працювати з людиною Вам. Бажаю не помилитися в своїх сподіваннях!
anatol_ua (22.02.2010), EllE HRD (07.05.2010)