vykh-elena, перечитайте ст. 9 ЗУ "Про відпустки".
Період відпустки з вагітності та пологів входить в стаж для щорічної відпустки, відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку - ні.
Що таке "декретна відпустка"? Такого виду відпусток ЗУ "Про відпустки" не передбачено, називайте, будь-ласка, правильно види відпусток.
Я об"єднала вашу тему з аналогічною, яку обговорювали раніше - почитайте, будь-ласка її спочатку.
Цитата:
Сообщение от anatol_ua
Я против указания отпусков по беременности и родам и по уходу за ребёнком в карточке П-2:
можно же при подсчёте остатка отпуска (например, для компенсации при увольнении) учесть случайно и эти отпуска 
Поэтому для своих "мамочек" (а с некоторых пор и "папочек") я веду отдельный файлик с указанием всех данных...
|

Обов"язково треба в П-2 зазначати відпустки для догляду за дитиною. Файлік може загубитись, можна забути в нього подивитись, за 3 роки може звільнитися один кадровик і прийти інший, і якщо в П-2 чітко буде записано цю відпустку, то при звільненні компенсацію точно за період перебування в цій відпустці не нарахує, і не заплутається з соціальними відпустками матері 2-х дітей.