Ну дійсно в нас з вами трохи розрізнені поняття про зірку ... В моєму розумінні звЄзда, в якомусь роді слово лайливе в тому плані, що я під цим словом дійсно розумію людину с купою необгрунтованого гонору і понтів, яка дійсно хворіє зірковою хворобою ...
Як розкушую ... Є дуже багато методів. Передусім - ситуаційне інтерв"ю по компетенціям, причому, якщо мова йде про так званих продажників - завжди вимагаю поведінкових прикладів в підтвердження тих чи інших слів кандидата, уважно слухаю, зажди конспектую, щоб потім, приймаючи рішення, прогорнути заново, прочитати - що ж там такого кандидат наговорив дійсно і чи має це той первинний зміст який мене так зачепив. Проглядаючи записи підкреслюю дієслова - я зробив, я добився, я здобув і т д ... Бо буває так, що навішає тобі лапши ... а потім дивишся і прозріваєш - людина пустісінька а ти так захопився ...
І, нарешті, будете сміятися, але я по природі дуже інтуїтивна людина і звикла покладатися на своє внутрішне передчуття - я можу бачити очима і чути вухами, що кандидат це саме те, що мені потрібно, але відчувати, що щось з ним не так ... На компроміс з цим передчуттям не йду ніколи. Вже експериментувала. Експеримент не вдалий, бо в результаті нього таки взнаєш реальну причину, чому таки кандидат так підходив, але все ж таки був не до душі ... І от тут починається так зване розрулювання проблем які ти сам собі подарував, і яких могло б і не бути разом з кандидатом ...
Писати можу на цю тему без кінця ... Але ж хочу підкреслити, що на кожну ситуацію, і на Вашу у тому числі, потрібно дивитися індивідуально. Подробиць - як ви його дивились, які компетенції він дав, як ви їх далі аналізували - цієї інформації в мене немає. Потрібно також з ним самим говорити ... Може в нього банально період зміни роботи збігся з сімейними проблемами ... таке теж буває ...
Були б деталі - було б про що говорити ... а так ...
Надіюсь, що хоч трохи допомогла.
|