Спробую максимально вичерпно:
1. Керівники підприємст (ст. 16 ЗУ "Про підприємства в Україні");
2. Науково-педагогічні і педагогічні прац.(ст.54 ЗУ "ПРо освіту");
3. З прац. товарної біржі (ст.12 ЗУ "Про тов. біржу");
4. З найманими прац. селянського (фермерського) госп. (ст.22 ЗУ "Про селянське госп.");
5. З науковими прац., що викон. науково-дослідні роботи (ст.25 ЗУ "Про основи держ. політики у сфері науки...");
6. З прац. підприємств в спеціальних (вільних) економічних зонах (ст.17 ЗУ "Про загальні засади створення ... вільних екон. зон");
7. З прац. споживчих тов., спілок і підлеглих їм підприємств (ст.14 ЗУ "Про кооперацію");
8. З прац., що здійснюють медичне обслуговування (ст. 42 ЗУ "Про статус і соц. захист гром., що постраждали внаслідок Чорноб. катастрофи");
9. З помічниками адвокатів (ст.8 ЗУ "Про адвокатуру");
10. З особами, що здійснюють професійну діяльність в спорті (ст.23 ЗУ "Про фізичну культуру і спорт");
11. З керівниками відділень залізниць (ЗУ "Про залізничний транспорт");
12. Зі спеціалістами в галузі карантину рослин (ст. 17 ЗУ "Про карантин рослин");
13. З особами екіпажу торгівельних суден (ст. 54 Кодексу торгівельного мореплавства);
14. З найманими працівниками, що вступають на роботу в сільськогосподарські кооперативи (п.2 ст.35 ЗУ "Про сільськогосп. кооперацію");
15. Стажер нотаріуса (ст.13 ЗУ "Про нотаріат");
16. З представниками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в областях і регіонах, а також працівниками апарату(ст. 14 ЗУ "Про НРУ з питань телеб....");
17. З керівниками об*єднань, підприємств і філій зв"язку (ст. 16 ЗУ "Про зв"язок");
18. З прац. пожежної охорони (ст.19 ЗУ "Про пожежну безпеку");
19. З директорами державних професійно-технічних навч. закладів (ст. 24 ЗУ "Про проф-техн. освіту");
20. В Збройних силах України (ЗУ "Про загальний військовий обов"язок і військову службу").
От і посилання на законодавство.