Показать сообщение отдельно
Старый 12.11.2009, 10:42   #2
yara
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 278
Поблагодарили 918 раз(а) в 311 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Nata_D Посмотреть сообщение
Уважаемые коллеги!
в последнее время для меня стали очень актуальными и интересными нестандартные резюме, поскольку я часто помогаю своим друзьям в поисках работы. сейчас, чтобы привлечь внимание работодателя в большом потоке резюме можно выделиться оригинальностью и креативным подходом.
многие из нас в процессе подбора получали нестандартные резюме.
коллеги, поделитесь пожалуйста нестандартными резюме.
буду вам очень признательна.
У мене досвід скоріше негативний, ніж позитивний. Чомусь пошукачі вважають нестандартним те, що є або малоінформативним, або важкозрозумілим (останній приклад резюме на 6 сторінок в табличках і графіках - поки знайдеш потрібну інфо...). А спроби вияву в резюме почуття гумору бувають надзвичайно специфічні.
А по друге, це ж резюме потім треба показувати керівнику, який не завжди оцінить розмах креативності у фінансового менеджера чи головного бухгалтера

Особисто для мене виділяються резюме написані "під мою вакансію", де виділені саме ті якості і саме той досвід, що вимагається. І коли в супровідному листі пошукач ще пише, що уважно ознайомився з продуктами компанії, почитав в інеті відгуки про її роботу і, наприклад, має деякі пропозиції по оптимізації сайту компанії - то це вже виділяє його резюме
catalina (12.08.2011), ili (27.02.2010), katsol (12.08.2011), Nata_D (16.11.2009), _Tatiana_ (12.10.2011)