Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2009, 16:20   #26
bantser
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 90
Поблагодарили 658 раз(а) в 241 сообщениях

Цитата:
Сообщение от HR-Vadim Посмотреть сообщение
то что там построено и внедрено , в том числе и по соц стандартам для сотрудников заслуживает хотя бы уважения ,
Тобто ви пропонуєте мені поважати тих, хто тупо ігнорував мене і мої потреби, ображав мою дружину, отриму.ючи від мене гроші, за те, що у них побудовано і впроваджено якусь соціальну систему? Маю підозру, що такий захист колег, який ви ообрали, змушує мене ще гірше про них думати

Цитата:
критика нужна если она основана на фактах. Завтра Вам могут нахамить в магазинах сети КОСМО или аптек КОСМО Фарма, и это плохо , но не повод бросать обвинения , что и здесь виновата СБ, а HR КОСМО не умеют работать .
Пане Вадиме, одне з двох: або ви НЕ читали написаного мною, або ви взагалі ігноруєте тих, хто пише, змішуючи в купу всіх ваших опонентів у темі, або маєте мене за дурня, бо факти наведені в першому моєму пості. Я б на вашому місці припинив дискредитувати себе як фахівця, бо коли мені продавці в КОСМО чи у ФАРМІ нахамлять та ще й не раз, то я точно так же говориотиму про їхню систему роботи з персоналом, хто б там не кинувся їх захищати...

На цьому припиняю спілкування з вами у цій темі...
bantser вне форума   Ответить с цитированием