Показать сообщение отдельно
Старый 30.10.2009, 12:18   #88
Iren@
Эксперт HR-Лиги. Модератор

Вы сказали Спасибо: 2,629
Поблагодарили 2,677 раз(а) в 1,200 сообщениях

Sokrat, а чому ви вибачаєтесь? Виходить, ви правильно спочатку писали, тільки не довели свою точку зору; а я і не сперечалась з вами: ви написали "якщо я не помиляюсь", я відповіла - "можливо" (і не помиляєтесь). Хотіла почути аргументовану відповідь від учасника, який радить іншим, як правильно потрібно відпововідати на форумі.
Виходить, що це я повинна вибачитись перед Aneli, що її дезорієнтувала. Aneli, вибачте.
Цитата:
З іншого боку, якщо одинока мати надасть на підприємство документи про те, що її колишній чоловік не виплачує їй аліменти або є боржником по сплаті аліментів, то, на думку Мін’юсту, ця пільга на неї поширюється. Тому що, з погляду Мін’юсту, у цьому випадку дотримується умова утримання дитини одинокою матір’ю самостійно. Це допущення буде діяти і для інших осіб, перелічених у цьому листі, що підпадають під визначення «одинока мати».
Також повідомляємо, що роз'яснення за своєю правовою природою носять роз'яснювальний, рекомендаційний, необов'язковий характер, не встановлюють нових правових норм.
Ну... будемо враховувати думку Мін’юсту в роботі. В справі з одинокими матерями краще "перебдеть, чем недобдеть".
Цитата:
Сообщение от Polenko Посмотреть сообщение
И не доверяйте слепо тому, что пишут на этом форуме.
Повність згодна! До речі - не лише "на цьому форумі". Приймати остаточне рішення після всього почутого/прочитаного на форумі і нести відповідальність повинен той, хто задав запитання (як і одержувати зарплату також ).
Polenko, дякую вам за аргументовану відповідь, заходьте частіше на форум. Щодо того, що я, на вашу думку, "ерничала" на форумі - не згодна. Сміятись правилами форуму теж не заборонено.
Ви знаєте, до тих, хто багато робить (крім відповідей на форумі - вигрібає "сміття" з форуму, розрулює конфлікти), завжди можна більше висловити претензій - "не аргументована відповідь...не тим тоном написана... помилилась". Але якщо б всі учасники форуму, хто надає консультації, писали по 0,08 повідомлень в день, тоді б і форуму взагалі не було, чи не так?

Последний раз редактировалось Iren@; 03.11.2009 в 19:18.
Iren@ вне форума   Ответить с цитированием