Цитата:
Сообщение от Мотя
Коллеги!
Как вам это?:
|
Все правильно, действуют предыдущие изменения - это
Закон вiд 11.05.2007 № 1014-V “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань військового обов'язку і військової служби” Верховна Рада України п о с т а н о в л я є: I. Внести зміни до таких законодавчих актів України: 1. У Кодексі законів про працю України ( 322-08 ) (Відомості Верховної Ради УРСР, 1971 р., додаток до N 50, ст. 375): 1) у статті 44 слова та цифри "у разі призову або вступу на військову службу, направлення на альтернативну (невійськову) службу (пункт 3 статті 36) - не менше двомісячного середнього заробітку" виключити; …
А признан неконституционным
Закон «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 28.12.2007 р. № 107-VI
...
75. У Законі України "Про військовий обов'язок і військову службу" ( 2232-12 ) (Відомості Верховної Ради України, 1999 р., N 33, ст. 270): 1) частину першу статті 21 викласти в такій редакції: "1. Громадянам України, які звільняються з роботи у зв'язку з призовом або прийняттям на військову службу, виплачується вихідна допомога в розмірі двох мінімальних заробітних плат".
Цитата:
Сообщение от Мотя
А вот, если бы пользователи, которые вообще игнорируют эту статью КЗоТ знали бы, как именно проходит выплата такого рода за счет средств Держбюждету, то такого категоричного утверждения бы не было: НЕ ВЫПЛАЧИВАЕМ! И МЕНЯ НИЧЕГО НЕ ИНТЕРЕСУЕТ!
|
Да какая мне разница за счет кого проходит такая выплата. В ст. 44 КЗоТ внесли изменения от 11.05.07 - не платить. Вот мы и не платим.
Цитата:
Сообщение от Мотя
Интересно, а как же тогда Julia2009 выплачивает "чернобыльские отпускные", о которых ни слова не сказано ни в КЗоТе, ни в ЗУ "Об отпусках".
Тоже, наверное: "А никак."
"А могли бы не выполнять, т.е. не платить."
|
Интересно, в каком сообщении я написала, что мое предприятие не выплачивает чернобыльские отпускные?