Показать сообщение отдельно
Старый 28.09.2009, 16:28   #7
prava
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

("внеурочных" не существует, есть "сверхурочные") - это для ликбеза. - витяг з відповіді МОТІ. \

Я людина з нормальним вихованням старалась спілкуватись з учасниками форуму російською мовою, тому що майже всі тут так спілкуються. Якщо щось неправильно переклала, непотрібно це обзивати лікбезом. Краще консультації давали б ви, МОТЯ, толкові.
Я розумію, що грамотність нікому не завадила. Але я україномовна читачка і користувачка форуму. Я ніколи не виконувала документи російською мовою. Можливо ще трохи молода, і почала працювати не в СРСР, а в Україні, коли мова українська - була вже державною. І якщо хтось щось написав з помилками не потрібно так рубати. Ми прості люди, і можемо помилятись. Я не давала консультацій з помилками - я задавала питання: Ви хочете відповідаєте, хочете - ні. Ви не вчитель ні російської, ні української мови. А якщо вчитель - то що ви тут робите???

Тепер по суті
Не я одна ж така. І не наше одне підприємство таке(повірте, в Україні ми - це ціла держава в державі, і не я, чи мій керівник диктує правила). Директива зверху - немає понаднормових - і все. Але ж ми хочемо максимально підтримати працівника - хіба це погано?
Конкретне питання: Чи можна оплачувати години роботи у святкові і неробочі дні, понад установлену норму робочого часу (ми їх називаємо "святкові понад норму") не враховуючи святкових в розрізі кожного місяця, а в цілому за квартал? Як хто це робить? (див. 1 питання теми)
Ну не одна ж я така в Україні.
Звертайтесь, будь ласка, на адресу prava73@meta.ua , якщо не хочете ділитись досвідом тут. Я надіюсь на ваші відгуки.

МОТЯ, я не збираюсь обходити закон, я не збираюсь його порушувати, але вибачте, якщо індексації за серпень плотим 10.60 грн., яка мова може бути про ОБХІД ЗАКОНУ?
prava вне форума   Ответить с цитированием