Можна дізнатись, чому наказ буде недійсним, адже він зобов'язує до дисципліни лише тих працівників ,які погодяться бати участь у святкуванні? Можливо ми не можемо зобов'язати їх до чогось у час їх відпочинку - тоді інша справа, буду вдячна за посилання на нормативнйи акт. Пропозиція з корпоративною поштою цікава, але неможлива - 40% працівників - виробничий відділ - слюсарі та оператори машин, які її не мають. Безумовно керівники відділів можуть прослідкувати ,але якщо покладатись на це - то вони можуть й не побачити чогось ,все ж колектив не маленький, а без такого наказу вийде, що відповідальними потім будуть вони. Щиро заздрю Вам, якщо Ваші працівники у 25-30 років не п'ють - у "нашому селі" це дуже поширене явище. Виїздити ми будемо десь в годині 6.00 ранку, бо далека дорога, тому напитись до-? можливо ,але не просто ,тим паче я проти того,аби в далеку дорогу в автобус сідали п'яні люди - багато хто впевнена засудить за неетичність ,хоча я нічого неетичного тут не бачу.
Можливо я надто молода та недосвідчена, але я не знаю коректних мір боротьби за тверезий відпочинок із людьми (я продовжею мову про отих 15умовних %, не про всіх), для яких такий відпочинок не є авторитетним, а поняття коректність застосовується ними абсолютно в інших ситуаціях.