Показать сообщение отдельно
Старый 27.08.2009, 13:54   #40
korelija
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 167
Поблагодарили 101 раз(а) в 46 сообщениях

З робочий днем у нас не солодко - працюють 7год 30 хв. і 30 хв. обід, щоб у випадку трьохзмінного графіку обладнання було вільним..хоча в табель записуємо по 8 год, щоб не плутатись в нарахуванні зар.плати....з точки зору ОП - не дуже, але грубих порушень тут здається немає.
Відносно гнучкості - я не мала на увазі гнучкий графік роботи (гнучкість тут як можливість не бути залежним від того одного місяця), адже це виробництво конвеєрне і зрозуміло ,що таке неможливо.
Тобто у ПВТР я пишу "при умові термінових замовлень......1-а зміна 6:00-14:00, 2-а зміна 14.:00-22:00, 3-а зміна 22:00-06:00, перерви на обід та відпочинок через чотири робочі години тривалістю 30 хв...". Графіки роботи в такий період роботи складаються та затверджуються відділом кадрів (а відділом кадрів?) та подаються до ознайомлення на дошці оголошень за 2 тижні до початку такої роботи.
І все? Ми цілком правомірно можемо допускати людей до роботи в нічний час? А відповідальних встановлювати не потрібно, може ще якісь заходи з ОП?
Дякую esar за консультацію - вона дійсно є ДУЖЕ актуальною та корисною для мене.