Показать сообщение отдельно
Старый 25.08.2009, 12:28   #50
hr_galina
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 72
Поблагодарили 40 раз(а) в 28 сообщениях
Вопрос

Заздалегідь прошу вибачення за таке велике повідомлення .
Але як би ви зреагували на такий додаток до резюме:

"Введу спочатку в специфіку бізнесу…
Кантора, яка займається гуртовим (та й не тільки) продажем автозапчастин до іномарок. Складається вона на той час з совісного офісу, двохповерхова будівля на ...: 1-ий поверх – склад, кур’єрська, каптьора завгоспа і вєлікалєпна бєсєдка на урочисті події, розташована в тєньку на подвірї. Офіс - це мозговий центр з начальством і всією іншою адміністрацією.

**.200* Сисадмін
День проходив приблизно так:

-9:00 прийти на роботу, причому вчасно, зазор був 15 хвилин запізнення, якшо пізніше… Штраф! Контроль чіткий. Причому сисадміну дійсно треба приходити хочаб 8:45, шоб перевірити доступ в НЕТ(якшо нема – перезавантаження роутера, модема, або неприємна розмова з техпідтримкою провайдера). Друге діло справність сервера 1С, перевірити чи працює, якшо не працює – знайти причину, перезавантажити, або переіндексувати базу. В мої обов’язки входило інструктаж людей (здебільшого касиршу або дівок з бухгалтерії) шодо їхніх ідіотичних пробуксованих проблем в системі. Ше час від часу поступали прозьби провести розхідну накладну.
Ще в мою роботу входило оновлення обладнання (закуп оптимальної апаратури) і утилізація старого брухту. Ну і звичайно щоденні рутинні проблеми з комп’ютерами, про які я згадувати не стану, оскільки все зрозуміло без слів.
Часто їздив до магазинів, яких я нагадаю є два. Ті самі проблеми: 1С, інтернет, принтер, шось не запускається, віруси і теде і тепе…

**.200*
Менеджер з закордонного постачання.
Шеф почувши якось шо я розмовляю Польською, запропонував мені таке підвищення. Я погодився і почав шукати заміну на адмінівське кріслою Так в компанію попав мій хороший друг –Саня .... Я ввів в курс справи Саню і почав приживатися на новій посаді.
На той час коли я сів на менеджера в Польщі був лише один постачальник, який співпрацював з нами, досить потужна кантора в Польщі, яка має склади по всій території країни-сусіда.

Моя задача полягала в наступному:
-зібрати замовлення менеджерів зі збуту, нашого складу і гуртових клієнтів
-віднести звіт директору, шоб дав добро шодо того чи іншого замовлення.
-зважаючи на всі нюанси, я здзвонювався з менеджером якого нам призначили, такий собі С*** М***, і узгоджував з ним факт його прийому листа з файлами.
-за 10хв. Після відправки приходили на мило так звані «відповіді». Тобто два файли які включали слідуюче: позиці які є в наявності, та відповідно позиції яких в наявності на центральному складі немає. Я узгоджував з клієнтами, менеджерами та аналітиками чи є сенс дозамовляти позиції з інших складів, чи лишити в спокої, нехай їде те що є. Здебільшого в наявності були 95% позицій. Всі свої дії я відразу ж звітував директору, йдучи в кабінет з пачкою паперів (відповіді, мій звіт)
-замовлення на ** я робив два рази на тиждень, переважно в Понеділок та Четвер. Тобто я був зайнятий завжди в тій чи іншій мірі.
-частими бували випадки недостач, які я фіксував і повідомляв ** нехай розберуться, недостачі були як-правило через некомпетентність молодих хлопаків які працювали на складі в Польщі. Недостачі або доїжджали наступного разу, або корегувалися фінансово-балансні дані, себто ** нам висів гроші, на шо я мусів зважати при складанні наступного замовлення.
-І далі те саме, два рази на тиждень.
-Час від часу заміняв свого колегу по Українських постачальниках, з чим справлявся без проблем, так як з Поляками більше нюансів, тай суми замовлень були не до порівняння – на Польщу за тиждень їхало в середньому 8-10тис. Євро, в той час як на Українських постачальників фірма тратила 4-6тис. Євро.
-бухгалтерські звірки робив зі Славеком раз на місяць.
-все вербальне спілкування я проводив з Поляками через інтернет, по Скайпу.
-за весь час роботи на цій посаді я спільними зусиллями з директором довели до результату переговори ще з двома «жирними» польськими постачальниками: *** та ---
-паралельно з цією роботою я вспівав дпомагати Сані з адмінівським ремеслом, якшо він не вспівав, чи їхав у відрядження на магазини."
hr_galina вне форума   Ответить с цитированием