Знаєте, спочатку не хотілось коментувати відповіді, адже прийшла за порадою, але тепре проаналізую – так, про всяк випадок..для нащадків відповіді одного з ветеранів Ліги. Попрошу без образ.
Запитання : Порадьте, чи не бачите Ви у такій ситуації можливі недоліки,або перешкоди.....і як краще все ж відібрати найкращого кандидата.
Відповіді:
1. «Американского " мыла" насмотрелись
Да еще манию величия у завскладом пробудите при таком подходе.
Лично Вам надо ответственнее относится к подбору персонала, с людьми ведь работаете »
2. «Відчуваєте різницю між термінами "Бог" та "богема"?
Здається, ні.
До речі, "здатність розуму знаходити пояснення власній розумовій незграбності надзвичайно безмежна." Р.Е.Хайнлайн.»
3. Вы, в силу возраста, не осознаете, как много может стоить N-ная сумма зарплаты в конкретной ситуации, и на что может пойти обычный человек в условиях " Вашей песочницы". Вам не давали слабительного перед спектаклем, чай с мочегонным, незакрывали Вас на ночь в кладовой, все есесссно случайно . И это самое мягкое....
Вам жаль своей идеи, понимаю,
хочется воплотить её в жизнь в своей компании, прекрасно понимаю.
Посмотрите Реалити- шоу, Дом-2, последний герой, Слабое звено.
Вы хотите превратить Вашу компанию в серпентарий?? –
4. Далее, какая, извините, к черту конкуренция при конвеерном производстве??
І т.д.
Крім третьої (там є натяк на суть проблеми та можливості її вирішення) – у жодному з наведених відповідей я не побачила поради або коменту відносно суті проблеми.Ви скажете, що Вам набридли недосвідчені кадровики….і т.д. – що ж не відповідайте на нецікаві та примітивні запитання, хоча мені була б цікавою і Ваша думка теж, – знайшлись інші, які відповідають та дають практичні поради.
Я не намагаюсь когось образити і з інтересом слідкую за дискусією,але здається почалась критика необгрунтована (відносно недотриманя законодавства) – тут вже,вибачайте, але захисні механізми – річ некерована.
Сподіваюсь після цього повідомлення матиму шанс радитись із фахівцями.
А законодавство я не порушувала - для того і зверталась сюди, аби не порушувати.
Чи тепер тільки про неповний робочий день запитувати???????? Здається на такі запитання відповіді більш охочі.......
|