Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2009, 17:27   #38
korelija
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 167
Поблагодарили 101 раз(а) в 46 сообщениях

EllE HRD - вдруг что-то пойдет не так, можно будет свалить все на "советчиков" с портала HRлига, которые насоветовали Вам, а вышло как-то глупо))) " - не розумію для кого могла б висунути такий аргумент, якщо для виправдання себе, то це немає сенсу, адже рішення все ж приймала я - а до Вас зверталась лише за порадою.
На рахунок команди - я за "конкуренцію", я люблю практику та чесно віддаю їй першість у порівнянні із експерементальними методами та різними тестовими методиками, хоча за освітою психолог і перебачила різноманітних методик ("здавалось би надійних" та "в дїї " в тому числі ) досить багато.Мабуть моральність такого вчинку дійсно була б під питанням (хоча кандидати були б попереджені - і свідомо б йшли на таке), але в даному випадку, якщо хтось з колективу допукає помилку в роботі протягом місяця- потім увесь колектив "платить" за це своєю премією (така специфіка їх преміювання - неможливо визначити з чиєї вини сталась помилка), тому максимальна задоволеність уже працюючих комірників мене цікавить більше.(на жаль вкотре повторюсь)
korelija вне форума   Ответить с цитированием