Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2009, 16:16   #29
korelija
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 167
Поблагодарили 101 раз(а) в 46 сообщениях

Як я й писала, при працевлаштуванні, скориставшись усіма вищенаведеними порадами, із двох кандидатів був обраний один. На сьогодні він працевлаштований і поки що працює, але про успішність ще судити не можна - надто мало часу пройшло.
Хоча, мушу визнати..... що я не відмовляюсь від своєї думки і поки що не отримала жодного вагомого аргументу (усі переважно перефразовують один одного) щодо того,чому інтереси чужої людини мають бути важливішими,аніж інтереси компанії та працівників, які там успішно працюють. Особисто я б із задоволенням "позмагалась", якби знала, що ця робота мені під силу і врешті ще з більшим натхненням працювала б там, знаючи, що мене обрали на основі реальних результатів роботи, а не суб'єктивно-об'єктивної (я б навіть назвала експерементальної) думки менеджера з персоналу чи безпосереднього керівника.
А відносно " А тот, котрый "наступил на горло и выиграл" еще не факт, что будет отличным сотрудником, или лучше того, который "проиграет". Все - победил, и хватит услий, можно расслабиться. )) " - так може статись у 90% різних механізмів рекрутингу.
Для мене абсолютної несподіванкою є така єдиність думки фахівців.
korelija вне форума   Ответить с цитированием