Повторюсь. 1. Колективна матеріальна зацікавленість уже працюючих комірників (а мене в першу чергу цікавлять їх інтереси і я думаю це найголовніше) залежить від того, наскільки добре буде спралятись із обов'язками кожен комірник. 2.З клієнтами компанії укладені договори про вчасну та якісну доставку та "укомплектовку" продукції (то про репутацію компанії, що теж для мене є важливим). Думаю навіть цих факторів достатньо, аби поставити такі умови двом окремо взятим ("чужим" поки що для мене та підприємства) людям, які виявили бажання тут працювати. Жодному з них я не пропоную звільнятись з попередньої роботи (якої у них до речі на разі немає), також не приховую умови роботи, а прямо (то у відповідь про декретне місце) пояснюю кого і чому хочу там бачити. Мене не цікавить симпатичність кандидатата, а поняття "богемності" у мене достатньо реалізоване.
Не берусь вірити результатам наприклад Векслера або Ландольта, так як навіть умови проходження цих тестів пояснити досить не просто. Думаю вони будуть не валідні.
Інших кандидатів з'явитись не може, тому що з ними я визначилась.
Ніяк не можу зрозуміти, чому викликала таке обурення, адже інтереси уже працюючих працівників та підприємства в цілому мають бути важливішими!!!!!!!
А з вакансією - ми усі чудово пам'ятаємо про можливість змінювати штатний розпис хоч щодня.
А цивільно-правовий договір - то з точки зору економності чи чому?
|