Показать сообщение отдельно
Старый 27.02.2009, 19:12   #46
Iren@
Эксперт HR-Лиги. Модератор

Вы сказали Спасибо: 2,629
Поблагодарили 2,677 раз(а) в 1,200 сообщениях

А... то ви шоковані були, що мовчали? Тепер спробую вас заспокоїти.
Цитата:
Сообщение от anatol_ua
Так мне что, статью о табеле переписывать ? Не хочу !!!
Зарегистрируют эти решения в Минюсте - буду исполнять как миленький , не зарегистрируют - пусть сами исполняют (пока вопрос спорный - буду толковать в свою пользу) .
Анатолію, не треба сіяти паніку в наших рядах. Я не бачу жодних суперечень.
1. Статтю про табель немає потреби переписувати, адже в наказі Держкомстату у примітці до форми табеля прямо написано "має рекомендаційний характер".
2. Я не відмовляюсь від ствердження, що форми типового обліку, затверджені наказом Мінстату №253 1995 року, мали рекомендаційний характер, тому що наказ мав назву "Про затвердження типових форм первинного обліку..." А цей наказ має назву "Про затвердження типових форм первинної облікової документації зі статистики праці". А в документі мінюсту, на який вони посилаються в листі, статистичні формиі дійсно не підлягають державній реєстрації в мінюсті.
Я вже писала на форумі, що почала використовувати нові форми з початку року, і з задоволенням ними користуюсь (після доопраювання), тобто ще до того, як одержала відповідь мінюсту.
Якщо хтось вирішить почати користуватись типовими формами з наступного місяця, то я не бачу сенсу переробляти накази, видані з початку року.
Iren@ вне форума   Ответить с цитированием