12.02.2009, 16:10
|
|
Участник HR-Лиги
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Re: Интервью со звездой (подбираем ТОП персонал)
Цитата:
Сообщение от Галя
-какими методиками Вы пользуетесь при подборе персонала на Топ – позиции?
- проводите ли вы интервью по получению поведенческих примеров с кандидатами на Топ позиции?
- по каким критериям вы оцениваете кандидатов на Топ позиции (основные (обязательные 3-4 критерия)?
За час моєї роботи по підбору персоналу на Топ-позиції. методику підбору персоналу я вибирала виходячи з конкретного завдання.
При повідомленні власника про наявність Топ вакансіі, я, як відповідальна за персонал, разом з ним, складаю кадрову заявку. В ній вказується і обов"язкові професійні знання, вміння (досвід) і особисті характеристики кандидата, основні завдання, які будуть ставити перед працівником, умови роботи та рівень зарплати. Так маючи вхідні дані, просто і чітко можна виділити основні критерії оцінки.
Кадрову заявку я складаю кожний раз при підборі персоналу, оскільки вимоги до кандидатів на посаду можуть змінюватись.
Менеджер по персоналу має бути і психологом, щоб оцінити можливість співпраці потенційного працівника з керівником, колективом. Оскільки знаєш їх краще, можна сформулювати ситуації виходячи з тих, які вже мали місце раніше чи потенційно можливі для вашого колективу.
А щодо рольових ігор, то я теж їх використовую але вже з потенційними кандидатами при заключній співбесіді по прийому на роботу. Познайомившись вже з кандидатами, я особисто формую для них певні ситуації. І завжди стараюсь пробувати щось нове, бо одні і ті ж ситуації скоро проїдаються.
|
Спасибо большое за ответ.
|
|
|