Цитата:
Сообщение от dvs57
Что за ерунда, откуда Вы это взяли?
|
Вікторе Семеновичу, я мала на увазі, що це, як правило, для роботодавця повинно бути "логічним" надання документальних підтверджень переїзду, бо саме підприємство не хоче отак скоро прощатися з працівником, тим більше, якщо останній - на вагу золота

, саме тому в моєму попередньому пості і звучала фраза "А как быть тем работникам, у которых адрес регистрации отличается от фактического проживания". Та й щодо тих, хто зареєстрований у тому ж населеному місті, де працює, і збираеться переїжджати - на сбор чемоданов тоже время надо
Що стосується білетів, так може людина в гості до родичів зібралася
Мабуть, тому в 38 ст. КЗпП нічого і не сказано про документ, який повинен бути наданий працівником в даному випадку. Навіть відмітка про знаття з реестрації за попередньою адресою не гарантує переїзд на нове місце проживання. Можна ж просто змінити адресу реєстрації, купивши квартиру в сусідньому домі
Цитата:
Сообщение от esar
1) Якщо працівник не підтвердить свою поважну причину, то у роботодавця залишається право повірити йому на слово, чи не повірити,
|
Так "Слово до справи не підшиєш", але цікаво чи були в когось ситуації, коли роботадавець не вірив слову і не задовольняв заяву в термін, про який просив працівник, а останній звертався до суду; мовляв: "В мене ж поважна причина, а мене звільнять лише через 2 тижня". Що має "підшити" до справи роботодавець, та на чию користь прийме рішення суд? Якщо в когось з Вас, колеги, був подібний досвід, поділіться, будь-ласка. Буду вдячна
Щодо вищезгаданого звільнення жінок, то цікаво, як реагують на новому місці роботи на запис в трудовій, якщо людина працевлаштовується вже на наступний день

: Я так розумію, що занодавством не встановлені які-небудь обмеження. Тобто вчора збиралася доглядати за дитиною, а сьогодні вже на няньку гроші потрібні. Ніяким чином не хочу образити жінок, бо сама належу до представниць прекрасної статі

і цілком розумію прагнення працювати в гідних умовах.
Отож, просто ніхто не реагує на таку недосконалість закону чи я не знаю якихось підводних каменів цього питання?