Цитата:
Сообщение от Georgi1948
Шановний Andry. Ви пишете: Навпаки, написано цілком протилежне - "додаткові оплачувані відпустки посадовим особам місцевого надаються одночасно із щорічною відпусткою або за згодою сторін окремо від неї"
|
Як ми з вами вже обговорювали, ст.12 Закону про відпустки передбачає, що щорічні відпустки можна ділити на частини. Відпустка, що обговорюється, належить до додаткових
щорічних відпусток, і, відповідно, її можна поділити на частини будь-якої тривалості за умови, що основна безперервна її частина становитиме не менше 14 календарних днів.
Крім того, як я вже писав, в п.6 Постанови Кабміну від 6 квітня 2016 р. № 270 "Про затвердження Порядку надання державним службовцям додаткових оплачуваних відпусток" зазначено, що додаткову відпустку на прохання державного службовця може бути поділено на частини будь-якої тривалості. В нашій країні немає дискримінації, і тому підхід при наданні відпусток однаковий незалежно від категорій працівників, і не можна заборонити посадовим особам місцевого самоврядування те, що дозволено державним службовцям.
Цитата:
Сообщение от Georgi1948
А я вважаю, що надання одночасно із щорічною відпусткою зовсім не об'єднання чи приєднання до щорічної відпустки.
|
Ви можете вважати як завгодно - ви вільна людина, живете у вільній країні і маєте право на свою окрему думку.
Ви запитали, і я вам відповів так, як я вважаю правильним - це моє бачення.
Але я не маю намірів нав'язувати вам свою точку зору, тим паче, що у цьому і немає ніякого сенсу - за законом право остаточного вирішення питання про поділ додаткової щорічної відпустки на частини залишається за роботодавцем. Так що хочете - діліть на частки, не хочете - не діліть.