| 
			
			 Эксперт HR-Лиги 
			
			
			
				
			
			
				 
				Регистрация: 06.10.2009 
				
				
				
					Сообщений: 10,046
				 
				 
	Вы сказали Спасибо: 4,228 
	
		
			
				Поблагодарили 9,602 раз(а) в 5,558 сообщениях
			
		
	 
				
				
				
				     
			 
	 | 
	
	
	
		
		
			
			
				 
				
			 
			 
			
		
		
		
			
			
	Цитата: 
	
	
		
			
				
					Сообщение от  Татьяна М
					 
				 
				... У нас штатное делает бухгалтер. В нем по рабочим профессиям нет разрядов... 
			
		 | 
	 
	 
 Вам необходимо указать разряды в штатном расписании. 
Ведь разряды устанавливаются в зависимости от сложности выполняемых работ, потому в штатном расписании они должны быть указаны, иначе получится так, что вы примете работника, а он не в состоянии будет выполнять свои обязанности ввиду недостаточной квалификации.
 
Вот, например, что должен уметь делать повар 3-го разряда:
 
	Цитата: 
	
	
		| 
			
				"Варіння картоплі та інших овочів, бобових, макаронних виробів, каш; смаження картоплі, овочів, виробів з котлетної маси; запікання овочевих та круп’яних виробів; формування виробів з тіста, їх підсмаження та випікання; промивання, зачищання, нарізування овочів та зелені; розморожування м’яса, риби; потрошіння дичини, птиці, риби"
			
		 | 
	 
	 
  и вот что должен уметь делать повар 6-го разряда:
 
	Цитата: 
	
	
		| 
			
				Виготовляння поросяти заливного або фаршированого, риби заливної, банкетних страв з вареної риби, кнелів рибних в желе, фрикадельок з телятини заливних у вегетаріанському желе, м’ясного сиру; варіння бульйонів з кнелями, фрикадельками, юшок з різної породи риби, окрошки овочевої, м’ясної, з дичини; запікання риби, м’яса, дичини, птиці окремими порціями в різних соусах; виготовляння м’ясного пюре, суфле, пудингів, рулетів, котлет натуральних або фаршированих з куриці або дичини; готування яєчно-масляних соусів, масляних сумішів, соус-майонезу з різними смаковими та ароматичними добавками; виготовляння жельованих кремів, мусів, самбуків, солодких соусів, фруктів та ягід в сиропі, із збитими вершками в цукрі, пухких пиріжків, суфле, десертного морозива, парфе, гарячих напоїв тощо
			
		 | 
	 
	 
 .
 
Думаю, вы увидели разницу   
		 
		
		
		
		
		
		
		
	 |