1.Да
2.Да
3. Обязательно.Вот примерный бланк:
Генеральному директору
30.08.2016 м.
Про відсутність на роботі
12:00
Я, начальниу цеху , ___________30 серпня 2016 року на початку робочого дня,о 09:00 виявив , що помічник_______________,Сидоров А.О.. відсутній на робочому місті без поважних причин.
Про причини ймовірної відсутності його на роботі ні я, ні колеги попереджені не були.
Щоб з’ясувати причини відсутності на роботі ___________я многоразово телефонував йому на мобільний телефон впродовж дня ,але________.на дзвінки не відповідав.
У табелі обліку використання робочого часу за 30.08.2016 прошу зробити відмітку про відсутність ___________на роботі з нез’ясованих причин.
Прошу вжити заходів для з’ясування причин та додаткової фіксації відсутності співробітника на роботі.
Начальник цеху
4.Акт нужен.
5. Я бы не спешила увольнять,а вдруг больничный принесет.Я сторонник все же подождать и еще письмо отправить.
6. Мы регистрируем.
Если ничего не помогает и Вы твердо решили увольнять за прогул,то потом делается Наказ "Про накладення дисциплінарного
стягнення у вигляді звільнення _на_____________", после этого приказ об увольнении за прогул, далее письмо уволенному с копией приказа об увольнении и просьбой явиться за трудовой.
|