Показать сообщение отдельно
Старый 03.03.2016, 16:29   #46
Розмарин
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 10
Поблагодарили 14 раз(а) в 7 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Andry Посмотреть сообщение
Користуйтеся НПА!
Як казав у таких випадках один мій колишній колега 25 років тому, коли ми усі переходили на українську мову, "замісник - це той, хто тісто замішує, а я - заступник!"
Але це було колись, а тепер є Державний Класифікатор, відкриваєте його і дивитесь, як правильно пишеться - замісник чи заступник .
В тому то й справа, що віне не заступник Бо заступник - це посада, а заміщення працівника за відсутності штатного заступника - це трохи інше. Але це нюанси і суть питання не в цьому.

Цитата:
Сообщение от Andry Посмотреть сообщение
Користуйтеся НПА!
за умови виконання обов'язків тимчасово відсутнього одночасно з виконанням своїх обов'язків по займаній посаді застосовується суміщення, а у випадку, коли виконання обов'язків тимчасово відсутнього потребує звільнення від виконання своїх обов'язків по займаній посаді застосовується тимчасове переведення.
А от з цим я не згодна.
1. Суміщення встановлюється лише тоді, коли суміщувана посада вакантна, а не у випадку тимчасової відсутності працівника.
2. Якщо б всі питання вирішувались тимчасовим переведенням, то тоді для чого б вводили термін "Тимчасове заступництво" зі своєю схемою оплати праці.

І можливо я не зовсім правильно сформулювала суть питання. Хотіла з'ясувати, чи лише для заміщення керівної посади запроваджуеться тимчасове замісництво? Чи можна таким чином заміщати і рядового працівника?
Розмарин вне форума   Ответить с цитированием