Так зрозуміло. Дотримуємось заканодавства, це безперечно.
Мої дії: зараз Я переводжу свою №3 на посаду "помічник керівника підприємства" і її посадову розширюю, вписую: листування, планування дня керівника, ведення протоколів і наказів і тд. всі ділові папери. В мене лишається відкритим місце секретаря керівника і туди уже нікого не беру. тобто мої 2 декрктчиці сидять з дітьми, а місце вільне.
Тепер функціонал секретаря зменшується. посаду я не скорочую, але в планах, коли вийде будь яка з них надати їй робоче місце, але до документів не допустити.
Я хочу встановити секретарю робочий графік з 8.00 до 12.00 год (це погіршення умов праці). Тобто зміна істотних умов праці передачає попереження за 2 місяці. Питання: я можу у відсутність працівниці поміняти їй посадову інструкцію(зменшивши функціонал) і попередити її про це листом або викликати на підприємство для ознайомлення під підпис зараз? Я не можу чекати коли вона вийде, через місяць чи через пів року, тоді її попереджати і ще чекати 2 місяці... Я хочу секретаря ввести в підпорядкування помічнику керівника і до того ж на пів ставки.
|