Цитата:

Сообщение от  Каренина

... я приймаю на роботу працівника, оформлюю все належним чином по своїй роботі, а потім я ще маю пам'ятати, куди б ще мені працівника відправити, і з чим він ще має ознайомитися. Я не можу зрозуміти процедуру ознайомлення з ЦИМИ наказами по основній діяльності при прийнятті на роботу. 

| 

Я вас розумію. Хочу порадити зробити так: копії усіх наказів, з якими потрібно ознайомлювати  новоприйнятих працівників,  підшиваєте окремо і зберігаєте  разом з журналом ознайомлення, і кожний працівник при прийомі розписується  в ознайомленні з наказами.  
Або можете чинити, як у нас на підприємстві - при прийомі усі працівники заповнюють лист ознайомлення, в якому значиться:
	Цитата:

Я, (прізвище, ім’я, по батькові) оформляючись на роботу в (назва підприємства)на посаду (найменування посади) ознайомлений(а): 
а) з Колективним договором;  
б) з Правилами внутрішнього трудового розпорядку підприємства; 
в) з посадовою інструкцією; 
г) з інструкцією по охороні праці; 
г) з умовами праці на робочому місці 
................................................. 
Також мені роз’яснені мої права і обов’язки, мене проінформовано про умови праці, наявність на робочому місці, де я буду працювати, небезпечних і шкідливих виробничих факторів та можливі наслідки їх впливу на здоров’я, мої права на пільги та компенсації за роботу в таких умовах згідно чинного законодавства України.   
	Вступні інструктажі з питань охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії, гігієни праці і протипожежної охорони зі мною проведені.

| 

І саме в цьому контрольному листі ви можете вказувати усі накази та інструкції, з яким має бути ознайомлений працівник.