Цитата:
Сообщение от Каренина
... я приймаю на роботу працівника, оформлюю все належним чином по своїй роботі, а потім я ще маю пам'ятати, куди б ще мені працівника відправити, і з чим він ще має ознайомитися. Я не можу зрозуміти процедуру ознайомлення з ЦИМИ наказами по основній діяльності при прийнятті на роботу.
|
Я вас розумію. Хочу порадити зробити так: копії усіх наказів, з якими потрібно ознайомлювати новоприйнятих працівників, підшиваєте окремо і зберігаєте разом з журналом ознайомлення, і кожний працівник при прийомі розписується в ознайомленні з наказами.
Або можете чинити, як у нас на підприємстві - при прийомі усі працівники заповнюють лист ознайомлення, в якому значиться:
Цитата:
Я, (прізвище, ім’я, по батькові) оформляючись на роботу в (назва підприємства)на посаду (найменування посади) ознайомлений(а):
а) з Колективним договором;
б) з Правилами внутрішнього трудового розпорядку підприємства;
в) з посадовою інструкцією;
г) з інструкцією по охороні праці;
г) з умовами праці на робочому місці
.................................................
Також мені роз’яснені мої права і обов’язки, мене проінформовано про умови праці, наявність на робочому місці, де я буду працювати, небезпечних і шкідливих виробничих факторів та можливі наслідки їх впливу на здоров’я, мої права на пільги та компенсації за роботу в таких умовах згідно чинного законодавства України.
Вступні інструктажі з питань охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії, гігієни праці і протипожежної охорони зі мною проведені.
|
І саме в цьому контрольному листі ви можете вказувати усі накази та інструкції, з яким має бути ознайомлений працівник.