Цитата:
Сообщение от Енн
А де провав Андрій? я хотіла, щоб і він почитав
|
Дякую, що не забуваєте
Я також у відпустці був

Почитав - і жахнувся! Як же це треба було отак запустити все?!
Куди ж таке годиться:
Цитата:
Сообщение от Енн
....завідувач наша, якась ШАЛЕНА. По - перше зриває апаратні, ( вже 2 місяці), веде себе зухвало, нічого і нікого не боїться, бо з головою все вирішить, минаючи директора. Обзиває як директора так і працівників, що вони тупі, а вона все знає., всіх кляне. (а в своєму колективі, вона показує приклад як треба відноситися до керівника, ьто
вони там його і ,,вдоль і поперек'')
|
Що ж це за директор такий у вас, що його клянуть та щей об нього ноги витирають??? Не можеш керувати - нічого страшного, таке буває, але у такому випадку треба йти з посади, щоб інші не страждали...
Цитата:
Сообщение от Енн
У нас получається, що завідувач керує головою адміністрації той її слухає, а над ним всі сміються, що у голови свій керівник. І у нього чогось не має зауважень до завідувача, а до директора є.
|
По перше, слабші завжди виноваті, а по друге - якщо він не зміг наполягти і відстояти своє рішення - грош йому ціна, як директору...
Я ж саме про це вам і писав:
Цитата:
Сообщение от Andry
...Мені дуже цікаво, чим це протистояння скінчиться, але дуже схоже, що новим директором - таких безхребетних не поважають ні у колективі, ні в адміністрації... Керівник за любих обставин повинен залишатися керівником, не допускати анархії і діяти рішуче
|
Так що чекайте, думаю, скоро у вас буде новий директор...