Цитата:
Сообщение от Енн
... другий лист з копією наказу і що вона не буде отримувати з/п якщо буде виходити після закінчення СТД. заказним листом з повідомленням. Так вона його не хоче іти забирати. ( бо їй сказали, щоб вона нічого не брала.) Так лист на пошті і лежить. ( у мене є всі копії листів і всі квитанції).
|
Ви зробили все, що могли, і зробили правильно!
Якщо навіть вона його і не отримає, пошта його вам поверне з відповідною поміткою на кшалт "адресат відмовився отримувати", ви цього листа не розпаковуйте, він буде слугувати в суді доказом того, що ви вжили усіх можливих заходів у вирішенні проблеми, і до вас жодних претензій бути не може.
А ле є певні претензії до директора - як він на все це реагує? Він хоч щось робить для вирішення проблеми, чи пливе по течії і чекає повістки з суду?
Чи не має він питань до юриста і завідувача, котрі відкрито саботують його рішення?
Чи може він запросив до себе працівницю, яка просила прийняти її на рік за строковим договором, щоб поцікавитися, що відбулося і чому тепер вона вдмовляється звільнюватися і наполягає на продовженні роботи?
І яке її бачення подальшої спільної роботи у цьому колективі, навіть коли суд і прийме рішення про визнання трудового договору безстроковим і її поновлення на роботі? І чи дійсно вона має намір надалі правцювати, чи може просто вирішила вас провчити і "срубить деньжат по легкому"?
Прочитайте мій попередній запис, я його дещо доповнив.