Цитата:
Сообщение от Petro1
Пів сторінки написав, не знаю куди відправилось. І взагалі не знайду тієї відправки. Накази хотів добавити.
|
відправили мені в "лічку"
Цитата:
Сообщение от Petro1
За кожною спорудою, будівлею, територією закріплено відповідальну особу за утримання її в безпечному, справному, належному стані. Таки ділянок декілька, а відтак і відповідальних осіб. За всю територію підприємства призначено одного відповідального Головний інженер, технічний директор, заступник директора,(загалом "технарь"). Якщо таких технарів нема, то директор (наказом) приймає таку відповідальність на себе. Наказом краще ніж "автоматично" визнається відповідальність на директора.
Ітак, знать би звідки ініціатива, першоджерело потреби в розмітці (це припис, чи на нараді вирішили дотримуватись стандартів). Почати можна із Розпорядження (наказу), кошторису (фінресурси та трудові ресурси, терміни, якщо обсяг великий то терміни).
Розмітку узгодити у фахівця. Краще 5 разів перепитати, чим 5 разів переробляти.
Знать би чи напрямок діяльності підприємства то і більше інф.надати можна. На закінчення, дир. може силовим методом примусити будь кого фарбувати асфальт. Звичайно не в повному обсязі відповідь, але запитуйте про те що не відобразив. Надам інформацію. Я фахівець з охорони праці, безпеки дорожнього руху, виконую обовязки служби пожежної безпеки.
|
питання я задав конкретно - потрібна "коза" документації
потреба виникла у звязку із введенням OHSAS-18001 - заувження експерта.
справа після кнопки "Спасибо" три кнопки для відровіді в темі із спливаючими підказками, вибираєте яка потрібна і відповідаєте,
по аналогії відповіли на запитання в сусідній темі яке було задано 16.10.2008, 12:59 .