Перечитал еще раз изменения в КЗоТ:
Цитата:
Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
|
Потом еще раз подумал, и вот что надумал: поскольку там четко прописано, что сообщать о приеме работника необходимо "
...в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України", то до тех пор, пока Кабмин не утвердит
установленный порядок, я могу сообщать о приеме работника любым доступным мне путем, в том числе устно:
- "алло, это фискальная?
Кто у телефона? уборщица тетя Маша?
Вы ведь состоите в штате фискальной службы, так передайте, пожалуйста, кому там надо (то есть кому там у вас Кабмин поручил

), что я принял на работу слесаря Иванова...
Проинформировал я "центральний орган виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" о приеме? Проинформировал!
Выполнил требования КЗоТ? Выполнил! Может не так, как надо выполнил (тем более, что никто и не знает, как надо!), но ведь выполнил?!