Я Вам дуже вдячна за такі тлумачення!!! Ви абсолютно праві.

Я дійсно хотіла на себе взвалити забагато.

Просто я відповідальна і акуратна у документах, роботі. І мені хочеться щоб усе було правильно.
Посада начальник логістики в нас звучить "начальник відділу (логістики)". я просто скорочено написала, так як і про кадровика це "начальник відділу кадрів" без підлеглих працівників.
Щодо штрафів я ще виясню, інспектор грозить не мені, а начальникам відділів. Просто це в нас нові молоді люди, які теж всього ще не знають, раніше працювали в різних комерційних структурах, де законодавство не дотримувалося і зараз оформити всі необхідні документи їм в новинку. Хочеться допомогти.
Щодо функціоналу працівників заводу(штат 600), я за час своєї недовгої роботи на виробництві встигла ознайомитись з усіма посадами (тільки ще лабораторію детально не знаю).

Так вийшло, що заявки на підбір - це диковинка, і мені легше просто знати саму роботу працівника, хоча без заявок я замовлення не приймаю.
Якщо контролювати зміст посадової я не в праві, тоді і ставити свій підпис - це чиста формальність, мені не підходить. Я буду давати усні рекомендації, а вони тоді, як зроблять - так будуть мати. Єдине, що виправляти їхні помилки доведеться знов мені - пошуком нових кандидатів.