Показать сообщение отдельно
Старый 03.04.2014, 16:31   #100
Мотя
Эксперт HR-Лиги. Модератор

Вы сказали Спасибо: 14,954
Поблагодарили 20,444 раз(а) в 10,175 сообщениях

Цитата:
Это понятно, но в законе-то указаны обе.
Я не могу в приведенном законе найти изменения в этот закон, касаемо этой статьи:
Цитата:
Стаття 7. Обчислення страхового стажу
1. Страховий стаж - це період (строк), протягом якого особа підлягала загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, та за який щомісяця сплачено нею та роботодавцем або нею страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок, крім випадків, передбачених абзацом другим цієї частини.
Період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, отримання виплат за окремими видами загальнообов'язкового державного соціального страхування, крім пенсій усіх видів (за винятком пенсії по інвалідності), включається до страхового стажу як період, за який сплачено страхові внески виходячи з розміру мінімального страхового внеску.
А Вы уже нашли?
Цитата:
Я о помощи при рождении ребенка.
Я не вижу разницы: то ли подавать после первого июля, то ли родить ребенка после первого июля...
Даже, если ребенок родился сегодня, а подали после первого июля - с 1 июля будет так, как говорится в этом замечательном законе.
Он и называется так:
Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні

Мотя вне форума   Ответить с цитированием