Показать сообщение отдельно
Старый 08.12.2013, 10:37   #102
smech
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 22 раз(а) в 12 сообщениях

Я это читаю так: все, что писали выше - чухня, послушайте, лучше, меня.
Другого смысла я не вижу.
Так, приблизно я так і мав на увазі. Чому?
Тому, що основний зміст багатьох порад зводився до того, щоб Лората відмовилася від виконання обов’язків які на неї хотять покласти. А це , на мою особисту думку може призвести до погіршення стосунків з директором, якщо і не приведе до звільнення. Якщо хтось вважає що це є цінна порада, то це справа інша.
Я виходив зі свого досвіду і дивився на цю проблему з перспективою на майбутнє, з користю для Лорати.
Про відповідальність.може нести тільки за організацію роботи служби охорони праці, а аж ніяк за порущення вимог з охорони праці працівниками підприємств.
У мене був випадок. Коли стався нещасний випадок, приїхав слідчий прокуратури і теж вважав що за цей випадок несе відповідальність інженер з охорони праці. Ну, окрім спеціалістів з охорони праці ніхто не розуміється на цих питаннях, працюючи в НДІ судових експертиз, я таких таких слідчих бачив багато раз. Так от, мені знадобилося 3 годити щоб пояснити слідчому прокуратури, що інженер з охорони праці за нещасний випадок не відповідає. За це відповідає особа призначена директором і в якої в посадових обов’язках це записану. Наприклад , відповідальний за безпечну експлуатацію електрогосподарства і т.і.
smech вне форума   Ответить с цитированием
Эти 4 пользователя(ей) сказали «Спасибо» smech за это полезное сообщение:
Lorata (09.12.2013), Monogato (04.03.2014), OlgaVasilevna (03.03.2015), Мотя (08.12.2013)