Цитата:

| 
					Сообщение от Милана  Випускниця коледжу прийшла влаштовуватись на роботу без направлення. Чи можна прийняти її на стажування терміном на 6 місяців з оплатою праці в розмірі мінімальної ставки, враховуючи те, що працівники на аналогічній посаді мають оклад більший за мінімальний. 
 І взагалі, стажування чи випробувальний термін - я знаю, що оплата праці повинна бути такою ж, як у основного працівника, а не мінімалка. Але напишіть будь ласка посилання на Закон, де це прописується. Мені потрібно це аргументувати керівництву, а не знаю як і чим керуватись.
 | 

Якщо зазначена випускниця коледжу НЕ продовжує навчання для здобуття наступного освітньо-кваліфікаційного рівня, то стажування строком на 6 місяців - це не ваш варіант.
Почитайте 
	Цитата:

| КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА
 від 16 січня 2013 р. N 20
 Київ
 Про затвердження Порядку укладення договору про стажування студентів вищих та учнів професійно-технічних навчальних закладів на підприємствах, в установах та організаціях і Типової форми договору про стажування студентів вищих та учнів професійно-технічних навчальних закладів на підприємствах, в установах та організаціях
 | 

У вашому випадку можливо організувати стажування через ЦЗ (для цього дівчина має там зареєструватися) строком до 3-х місяців (за гроші фонду страхування на випадок безробіття) відповідно до
	Цитата:

| МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
 НАКАЗ
 31.05.2013	м. Київ	N 318/655
 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
 19 червня 2013 р. за N 1029/23561
 Про затвердження Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних
 |