Цитата:
Сообщение от Милана
Випускниця коледжу прийшла влаштовуватись на роботу без направлення. Чи можна прийняти її на стажування терміном на 6 місяців з оплатою праці в розмірі мінімальної ставки, враховуючи те, що працівники на аналогічній посаді мають оклад більший за мінімальний.
І взагалі, стажування чи випробувальний термін - я знаю, що оплата праці повинна бути такою ж, як у основного працівника, а не мінімалка. Але напишіть будь ласка посилання на Закон, де це прописується. Мені потрібно це аргументувати керівництву, а не знаю як і чим керуватись.
|
Якщо зазначена випускниця коледжу НЕ продовжує навчання для здобуття наступного освітньо-кваліфікаційного рівня, то стажування строком на 6 місяців - це не ваш варіант.
Почитайте
Цитата:
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 16 січня 2013 р. N 20
Київ
Про затвердження Порядку укладення договору про стажування студентів вищих та учнів професійно-технічних навчальних закладів на підприємствах, в установах та організаціях і Типової форми договору про стажування студентів вищих та учнів професійно-технічних навчальних закладів на підприємствах, в установах та організаціях
|
У вашому випадку можливо організувати стажування через ЦЗ (для цього дівчина має там зареєструватися) строком до 3-х місяців (за гроші фонду страхування на випадок безробіття) відповідно до
Цитата:
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
31.05.2013 м. Київ N 318/655
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
19 червня 2013 р. за N 1029/23561
Про затвердження Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних
|