Показать сообщение отдельно
Старый 04.07.2013, 01:19   #221
ctdf
Новый участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Якщо можна - порадьте: хороший працівник, який багато зробив добра для організації, отримав інсульт. Три місяці лікарняного, і ось 01.07.13 - МСЕК призначило 1 групу інвалідності.. Висновок МСЕКу - потребує часткового стороннього догляду. Працювати, на жаль, поки що, не зможе (не пересувається). Група 1Б (частково може за собою дбати), якщо зільнити за ст.40 п.2 - отримає "пособие". Але, скажіть, чи можна надати йому щорічну основну відпустку (він пропрацював майже рік) з 02.07.13 ( по 01.07.13 є лікарняний), і після відпустки він просто звільняється за власним бажанням ( це все ж більша сума, бо відпусткні + оздоровчі). Він все розуміє (давній друг) і заяву напише, лишень - чи не є це порушенням закону? Листа від МСЕКу я ще не отримував, міг би зробити вигляд, що не знаю про призначення групи. Тут десь писали: яка відпустка - людина до роботи ходити не може, але я собі міркую - хіба не можна хворому, який мав вийти на роботу 02.07.13 піти у відпустку? Хіба це заборонено? В кінці кінців він її заслужив...
ctdf вне форума   Ответить с цитированием