Показать сообщение отдельно
Старый 21.06.2013, 11:52   #109
Skyline
Новый участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Andry Посмотреть сообщение
Если не хотите работать и хотите уволиться - берете лист бумаги, пишете заявление (хотя в принципе КЗоТом не предусмотрено написание таких заявлений, но им не предусмотрено и продление строчного трудового договора "декілька разів" - это носит явные признаки бессрочного трудового договора!) с просьбой уволить "..узв'язку із закінченням терміну трудового договору", прикладываете к нему копию их "офіційного повідомлення", и увольняетесь.
Хочу звільнитись і отримати трудову книжку на руки, і саме в такому форматі (договір закінчився + вони повідомили що я буду звільнений). Підозрюю, що видумки ховають за собою небажання відшкодовувати відпустку (див. нижче). Сам в юриспуденції не спеціаліст, думав що взагалі ніяких заяв писати не повинен, тому власне і не повідомляв за 2 тижні про своє майбутнє звільнення.
Цитата:
Сообщение от Andry Посмотреть сообщение
А вот тут я вообще ничего не понял
Строк закінчення договору 28 число. Заява по власному "має бути підписана до 30 числа". В свою чергу з 30 починається відпустка (2 літні місяці як для викладача університету), яку вони вже підписали (я теж), вважаючи, що для продовження договору достатньої їх одностороннього бажання.
Стосовно самого договору - фактично він і є безстроковим, просто вони хочуть мати можливість тиску в момент продовження/не продовження кожний рік.
Skyline вне форума   Ответить с цитированием