Цитата:
Сообщение от Fenix
Огромное спасибо, за подсказку!!!
|

да не за что. Сама когда-то на Лиге поселилась (кстати, смотрю - ровно через месяц после вас :-) ) и мне шли навстречу, за что безмерно благодарна форумчанам.
Цитата:
Сообщение от Fenix
Буду Вам очень признательна за образец приказа
|
Будьте

вот:
Цитата:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
«ТТТТ»
НАКАЗ
___.___.20__ м. Київ № ____
Про приведення загального
та кадрового діловодства у стан,
що відповідає вимогам чинного
законодавства
З метою підвищення ефективності роботи підприємства, впорядкування наявної кадрової документації та впорядкування загального документообігу
НАКАЗУЮ:
1. Встановити, що особові справи звільнених працівників підлягають архівації у встановленому порядку.
2.Відповідальними за комплектацію архівних справ призначити _________________. У разі відсутності документів в особовій справі, що підлягає списанню в архів, позначити даний факт у відповідній графі архівного списку 20__ - 20__ років.
3.Приведення у належний стан особових справ працівників, що не звільнені та продовжують працювати, ведення кадрового діловодства покласти на ____________.
4.Обов"язок ведення загального діловодства та приведення його у відповідність до чинних інструкцій з діловодства покласти на __________________
5. Керівникам структурних підрозділів:
5.1. У двотижневий строк забезпечити надання працівниками необхідних оригіналів документів та їх копій особам, зазначеним у п.3 цього наказу.
5.2. В подальшому сприяти своєчасному поданню всіх необхідних документів до відділу кадрів.
6. Бухгалтерії підприємства надати основну інформацію про звільнених працівників, в особових справах яких відсутні дані.
7. _______________- цей наказ довести до відома всіх самостійних структурних підрозділів, філій, представництв, інших відокремлених структурних підрозділів підприємства.
Керівникам всіх самостійних структурних підрозділів підприємства ознайомити під підпис підлеглих працівників зі змістом цього наказу.
8. Контроль за виконанням наказу покласти на _______________
Директор (підпис) (прізвище та ініціали)
|
Набросала навскидку. Подправьте, я ж не знаю вашу структурную организацию.