Показать сообщение отдельно
Старый 16.04.2013, 09:03   #704
Ilonka
Новый участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Доброго дня! Допоможіть будь ласка вирішити проблему. При первинному заповненні трудової книжки на підприємстві було неправильно записано прізвище працівника. Не знаю чому, але він не помітив явної помилки і поставив свій підпис. Пройшло багато років, за які цей працівник має з десяток записів в трудовій книжці. Коли прийшов час подавати документи на отримання пенсії за віком, пенсійний фонд не приймає трудової так як в ній містятьтя неправильні записи. Працівник звернувся за останнім місцем роботи щоб йому виправили помилку на першій сторінці (останнім місцем роботи є наше підприємство). Ми погодились внести дані виправлення відповідно до вимог чинного законодавчтва, проте попередньо запитали думку пенсійного фонду чи оформлять вони цього працівника на пенсію. В пенсійному чітко дали зрозуміти що наше виправлення вони не будуть брати до уваги. Напрошується питання: ЩО РОБИТИ ЦЬОМУ НЕЩАСНОМУ ПРАЦІВНИКУ, ЯКИЙ ВЖЕ ПІВРОКУ ОББИВАЄ ПОРОГИ ВСІХ ОРГАНІЗАЦІЙ З НАДІЄЮ ВСЕ Ж ТАКИ ВИЙТИ НА ПЕНСІЮ? Я з даним питанням вже неодноразово радилась з людьми на цьому форумі і мені говорили що наше підприємство повинно внести зміни до трудової книжки працівника. Пенсійний вперся рогом, не бажаючи приймати таку трудову книжку. Що ж робити в даній ситуації. Я порадила йому звернутись до суду, проте можливо є інший вихід. Дуже дякую!
Ilonka вне форума   Ответить с цитированием